PUBG Mobile güncellemesi ile birlikte oyunda önemli yenilikler bizleri bekliyor. Güncelleme ile yeni bir TDM haritası, ‘Şahin’ evcil hayvanı ve daha fazlasını içeren birçok iyileştirme ve yenilik, popüler mobil oyuna ekleniyor.

PUBG Mobile 10. Sezon teması Yabani Öfke olarak belirlendi. Royale Pass 10. Sezon başlarken oyuncuları yeni silahlar, araçlar ve yeni görünümlerle tanıştırıyor. Ayrıca oyun içi eklenen ayarlamalar ve oyuncu ödülleri de, App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz sunulan güncellemede yer alan diğer yenilikler.

PUBG Mobile 0.15.5 güncellemesi ile birlikte yeni Takımlı Ölüm Maçı moduna özel sunulan yeni “Harabeler” haritası da oyuna ekleniyor. Bu modda oyuncular, harita üzerinde herhangi bir yerde canlanabildikleri için, daha yoğun çatışmalar yaşanıyor. Dahası, bu oyun moduyla birlikte oyunu oynama süresi daha kısaldığı için, oyuncular için kendilerini daha çok kaptıracakları bir oyun deneyimi yaşayacaklar.

Aynı zamanda Vikendi haritasına da yeni silah ve araçlar da ekleniyor. Yeni MP5K taşınabilir hafif makineli silah, 900 RPM’lik atış oranı ve düşük geri tepme yeteneklerine sahipken, yeni araç Zima ise karlı yüzeyde kolay kullanımı ve zor hasar alan yapısıyla yeni stratejiler üretmenizi sağlayacak.

8 Kasım günü güncelleme yayınlandı. Ancak, ilk evcil hayvan olan Şahin, oyuna 11 Kasım günü eklenecek. ‘Şahin’ kanatlarını açarak, oyunculara savaş alanında eşlik edecek. Ayrıca belirli bir modda aracı sürerken ‘Araç Güçlendirme’ becerisi sayesinde içinde olduğu araçların aldığı hasarı azaltan kullanabilen, yeni bir yetenekli teknisyen kadın karakter de PUBG Mobile’a yakın zamanda eklenecek.