Bugün yaşanılan gelişmeye ile birlikte PUBG Mobile yetkilileri popüler bir giyim markası ile işbirliği yapacağını müjdeledi.

PUBG Mobile ünlü giyim markası ile işbirliği yapacak!

Geçtiğimiz hafta, New York Times Meydanı’ndaki dijital ekranlarda görülen gizemli PUBG Mobile reklamı, oyunun hayranlarını merakta bırakmıştı PUBG Mobile yetkilerinin bugün yaptığı açıklamayla popüler giyim ve yaşam tarzı markası olan A BATHING APE (BAPE) firmasıyla anlaştığını duyurdu.

Bu işbirliğiyle PUBG Mobil oyuncuları, oyun içi eşyalar arasına BAPE markalı giysi ve aksesuarlar da katılacak. Şirketin meşhur Shark Camo Zip-up kapüşonlu üstü ve BAPE tavasını da içeren güncelleme PUBG Mobil’in 0.8.5 sürümüyle gelecek.

PUBG Mobil Küresel Yayınlamadan Sorumlu Genel Müdürü Vincent Wang, PUBG Mobil’in BAPE ile yaptığı bu işbirliğinin kullanıcılara daha iyi bir oyun içi deneyim kazandıracağını belirtti.

Konuşmasının devamında ise Wang‘’Oyuncular hala tavuk yiyecekler ama BAPE ile çok daha havalı bir tarza sahip olacaklar.’’ ifadelerine yer verdi.

20 milyonu aşan aktif kullanıcı sayısı ile birlikte başarıdan başarıya koşan PUBG Mobil, BAPE ile yapacağı işbirliği ile birlikte, oyunculara birbirinden güzel oyun içi kişileştirmeler sunacak.(Shiftdelete)