Xiaomi’nin alt markası Redmi’nin merakla beklenen yeni model telefonu Redmi Note 8 Pro sonunda Türkiye’de de satışa çıkarıldı.

Redmi Note 8 Pro Türkiye’de satışa çıktı
Xiaomi’nin alt markası Redmi’nin merakla beklenen performans odaklı yeni modeli Redmi Note 8 Pro Türkiye’de satışa sunuldu. Teknoloji tutkunları tarafından merakla beklenen Redmi Note 8 Pro Türkiye’de ithalatçı garantisi ile internet üzerinden satışa çıkarıldı. Depolama kapasitesi olarak 64 GB ve 128 GB olmak üzere 2 farklı versiyon olarak kullanıcılara sunulan yeni model 2699 TL fiyat etiketine sahip. Belirtilen fiyatın hangi versiyona ait olduğu ise şuan için tam olarak belli değil. Satış yapılan platform üzerinde iki farklı depolama versiyonu içinde aynı fiyat etiketi yer alıyor.

İthalatçı garantisi ile şuan için sadece siyah rengi satışa çıkarılan Redmi Note 8 Pro modelinin Xiaomi’nin resmi garantiye sahip versiyonlarının satışa çıkarılması ile diğer renklerinin de yakında Türkiye’de satışa çıkarılması bekleniyor.

Redmi Note 8 Pro teknik özellikleri
6,53 inç Full HD+ LCD ekranı
MediaTek Helio G90T (2,05 GHz Dual Core + 2,0 GHz Hexa Core)
6 GB/ 8 GB RAM
64 / 128 GB depolama
Android 9.0 (Pie)
Önde 20 megapiksel, arkasında ise 64 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları
64 megapiksel Samsung ISOCELL Bright GW1 sensörlü ana kamera
Şarj girişi Type-C
18W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil