Samsung bu yıl piyasaya sürdüğü giriş ve orta seviye telefonlarının güncellenmiş versiyonlarını tanıtmaya devam ediyor. Samsung’un Galaxy M30s‘in yanı sıra bugün tanıtımını gerçekleştirdiği bir diğer telefon Samsung Galaxy M10s oldu.

Adından da anlaşılabileceği üzere Galaxy M serisinin giriş modeli olan Galaxy M10s, Galaxy M10 ile benzer şekilde uygun fiyatlı bir telefon. Gelin, Samsung’un yeni uygun fiyatlı telefonuna: Galaxy M10s özellikleri ve fiyatına bakalım.

Samsung Galaxy M10s özellikleri ve fiyatı

6.4 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekranı 1560×720 piksel çözünürlük sunan telefon, Samsung’un 1.6 GHz hızında çalışan ve 16 nm fabrikasyon süreci ile üretilen sekiz çekirdekli Exynos 7884B işlemcisinden güç alıyor.

3 GB RAM’in yer aldığı telefon, 32 GB dahili depolama alanı sunuyor. Tabi, microSD kart ile hafızayı 512 GB’a kadar artırabilmek mümkün. Cihazın ön tarafında 8 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor.

Arka tarafta 13 Megapiksel çözünürlüğündeki ana kameraya, 5 Megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor. Android Pie işletim sistemi ve One UI kullanıcı arayüzü ile kutudan çıkan telefonun arka tarafında parmak izi okuyucu yer alıyor. Cihazın 4000 mAh kapasiteli bataryası ise 15W hızlı şarj desteğine sahip.

Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS/GLONASS ve FM Radyo’nun yer aldığı telefon, USB-C portuna ev sahipliği yapıyor. Bu batarya giriş seviyesi bir telefon için oldukça iyi seviyede. Samsung Galaxy M10s fiyatı 125 dolar civarında.