Samsung söz konusu olduğunda, şirket için en önemli amaçlardan birinin Apple ile olan rekabette öne geçmek olduğunu artık biliyoruz. Galaxy S8+ ve Galaxy 8+‘ın geliştirilirken kullandığı kod adları bile “Dream” olmuştu. Şirketin bir hayali var ve buna ulaşmak için elinden geleni yapıyor. Bu hayallerden biriyse katlanabilir Galaxy X modeli oldu.

Uzun süredir katlanabilir ekran üzerinde çalışan şirket, bu çalışmalarına hız kazandırmış durumda. Eğer Galaxy X modelini daha önce duymadıysanız, iPhone X ile karıştırabilirsiniz. Aslında Samsung için bir yıldan uzun bir süredir bu model üzerinden haberler çıkıyor.

Galaxy X yanlışlıkla duyuruldu!

Bükülebilir ve katlanabilir bir akıllı telefon. Müşterilerine geleceği getirmekisteyen Samsung’un ortaya çıkan belgeleriyle, bu cihazın gerçekten de geliştirme aşamasında olduğunu artık biliyoruz. Şirketin resmi desteksayfasında, SM-G888N0 modelinin geliştirme aşamasında ve testlerde olduğu söyleniyor.

SM-G888N0 kod adı önemli çünkü daha önceden sızan bilgilerle beraber X modeli ile birçok kez ilişkilendirmişti. Samsung muhtemelen yaptığı bir hata ile bu kod adını açık etti. Yani yanlışlıkla Galaxy X modelini duyurdu.

Tarihin en yenilikçi akıllı telefonlarından birinin böylece resmi geliştirme veüretim aşamalarına geçtiğini öğrenmiş olduk. Şimdiyse ilk duyuruyu bekleme zamanı.