Samsung, kamera sektörüne damgasını vurmak istiyor!
Aslında ISOCELL, Samsung'un kullanıcılarına sunduğu yeni bir Teknoloji olmadığının altını çizelim. 2013 yılından beri Samsung'un akıllı telefonlarında bulunan bu sensörler düzenli olarak karşımıza çıkmaktalar.

Samsung'un bu yıl almış olduğu kararlar ile birlikte görüntülenme teknolojisine daha fazla önem vererek, rakiplerini geride bırakmayı hedefliyor.

Hiç olmadığı kadar bu sektöre odaklanan teknoloji devi markalaşma adına attığı bu önemli adım sayesinde, yeni ürettiği sensörleri dört farklı sınıfta ayıracak.

Dört farklı sınıfa ayrılacak olan, bu sensörlerden kısaca bahsedecek olursak ISOCELL Dual sensörüyle Samsung, çift kameralı telefonlarında kullanılacağı belirtildi. Galaxy Note 8 ve C1O ile kullanıcılara sunulacak olan bu sensör, gelecekteki Galaxy cihazlarında da bulunması bekleniyor.

Samsung'un çift kameralı telefonlarında kullanacağı bu kamera lensi, bildiğiniz üzere piyasada bulunan diğer çift kameralı amiral gemileri tarafından da kullanılıyor.

Diğer kamera sensörü ISOCELL Bright'a gelecek olursak, bu lens sayesinde Samsung, daha az ışıklı ortamlarda daha net ve kaliteli fotoğraf çekebilmemize olanak sağlayacak. Bu konuda oldukça iddialı olan Samsung, ISOCELL Fast sensörüyle de düşük aydınlatmada bile hızlı otofokus da sağlamayı hedefliyor.

Son olarak Şangay'da tanıtılan ISOCELL Slim sensörü ise, bir cihazın görsel stilini değiştirmeyecek bir şekilde tasarlanmış küçük sensörler olarak karşımıza çıkacak. Bakalım Samsung, bu sensörler ile ne kadar başarılı olabilecek? Hep beraber göreceğiz.