Geçen yıIı hatırlayacak olursak, Samsung yüksek özelliklere sahip, üst düzey bir Android kapaklı telefonu tanıtmıştı. Samsung Galaxy Folder 2 (SM-W2016) adlı telefon, geçtiğimiz sonbaharda ilk kez Çin'de piyasaya sürülmüştü ve bu yılın ilk yarısında Kore'de satışa sunulacak.

Kore'den bahsetmişken, Samsung'un bir sonraki Android işletim sistemli flip telefonunu kendi ülkesinde başlatacağına dair söylentiler var. Ayrıca, Samsung Galaxy S8 ve Samsung Galaxy S8+'da bulunan bazı özelliklerin sunulmasını bekleyebiliriz. Parmak izi tarayıcı ile gelecek ve cihazın tozdan ve sudan korunduğunu gösteren bir IP sertifikası derecesi taşıyacak.

1494576356_flipper.png

Yeni kapaklı telefon (SM-W2017), Snapdragon 430 yonga setinin kaputun altında olduğu çift 4.2 inç OLED ekranlara sahip olacak. Bu, telefonun Adreno 505 GPU'lu sekiz çekirdekli bir CPU ile çalıştırılacağı anlamına geliyor. Flip telefon, 64GB dahili depolama alanı ve 12MP arka kamera ile geliyor. Ön kısmında ise 5MP kamera yer alacak. Yeni model, Samsung Pay'ı destekleyecek ve piyasaya "özel baskı modeli" olarak gelmesi bekleniyor. Koreli bir operatörle görüşen bir yetkili, yeni kapaklı telefonunun ülkede çok yakında sunulacağını söylüyor.