Apple ve Samsung’da bu durumdan ciddi şekilde etkileniyor. Samsung zirvedeki yerini korumaya devam etse de, bu gerilemeyi bir şekilde durdurması gerekiyor.

Kısa bir süre sonra yeni amiral gemisi Galaxy S10‘u kullanıcılar ile buluşturacak olan Samsung, katlanabilir telefonuna da bu konuda oldukça güveniyor. Ancak, şirketin ilk katlanabilir telefonu Galaxy F oldukça kısıtlı bir kitleye hitap edecek.

Galaxy F fiyatı ile özel bir kesime hitap edecek!

Katlanabilir akıllı telefon kulağa oldukça hoş geliyor. Geçtiğimiz haftalarda ilk örnekler gösterilse de, Samsung’un kullanıcılara nasıl bir tasarım sunacağı halen ortaya çıkmadı. Ancak, fiyat tüm bu yeniliklerin önüne geçecek gibi görünüyor.

Daha öncede belirttiğimiz gibi Galaxy F’nin 1900 ile 2500 dolar arasında bir fiyat etiketin sahip olması bekleniyor. Bu fiyat aralığındaki bir akılı telefona herkesin sahip olamayacağı tartışılmaz bir gerçek.

Bu nedenle Galaxy F’yi oldukça üst seviye bir cihaz olarak pazarlamayı planlayan Samsung, sadece bir milyon adet üretecek. Yüksek fiyat ve sınırlı sayıda üretimin bu katlanabilir telefon için oldukça iyi bir imaj oluşturacağı düşünülüyor.

Ortaya çıkan raporlarda Galaxy F için hedeflenen pazarın ilginç bir şekilde 40’lı yaşlardaki müşteriler olduğu belirtiliyor. Bunun sebebi ise gençlere kıyasla daha fazla bütçe ayırabilecek yüksek gelire sahip insanların yoğunlukta olması.(Shiftdelete)