Flash depolama çözümlerinde global bir lider olan SanDisk Corporation, piyasanın en yüksek kapasiteli SD kartı olan 512GB SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I bellek kartını tanıttı. Bu yeni bellek kart, 4K Ultra Yüksek Çözünürlüklü (3840x2160p) videolar, Full HD videolar (1920x1080) ve yüksek hızlı seri çekim moduyla fotoğraflar çekmek için ideal. Kart, en gelişmiş donanımlara ihtiyaç duyan sektör profesyonellerinin taleplerini karşılayacak şekilde tasarlandı.
 
SanDisk Ürün Pazarlama Başkan Yardımcısı Dinesh Bahalürünle ilgili şunları söyledi: “SanDisk, müşterilerine bekledikleri yenilikçi, güvenilir, yüksek performanslı çözümleri sağlamak için teknolojinin sınırlarını esnetmeye devam ediyor. 4K Ultra HD bizi, büyük boyutlarda dosyaları yönetme becerisine sahip yeni depolama çözümleri geliştirmeye zorlayan teknolojilerin bir örneği. 512GB SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I kart, profesyonellerin tek bir kart üzerinde daha önce olmadığı kadar çok içeriği güvenle depolamasına olanak tanıyan büyük bir gelişme.”
 
Profesyoneller için Tasarlandı
 
SanDisk ilk 512MB SD kartını 2003 yılında piyasaya sürdüğünden beri kapasite ihtiyacı katlanarak artıyor. Yeni 512GB SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I kart, geçen on yılın ardından kapasiteyi 1.000 kat artırmış oldu. SanDisk’in şimdiye kadar ürettiği en güçlü ve en yüksek kapasiteli SD UHS-I bellek kartı olan 512GB kart, yüksek çözünürlük, gerçek dünya renkleri ve deklanşörsüz 4K Ultra HD video çekimi için 90 MB/saniyeye kadar yazma hızı ve UHS Hız Sınıfı 3 (U3) kayıt hızı sunuyor. 95 MB/saniyeye kadar aktarım hızıyla veriler, verimli bir üretim sonrası iş akışı için hızlı bir şekilde taşınıyor.
 
512GB SanDisk Extreme PRO SDXC UHS-I kart, 4K Ultra HD video çekimini desteklemek için gerekli hız ve kapasiteyi sunarak, kullanıcıların anı yakalayıp çok sayıda çekim yapmasına olanak tanıyor.
Yeni ürün, profesyonel seviyede çalışmalar için tasarlanmış temel özelikler içeriyor:
• Zorlu koşullar için tasarlandı ve test edildi; sıcaklığa, suya, darbeye x ışınlarına dayanıklı
• Kullanım ömrü boyunca garanti sunuyor
• Yanlışlıkla silinen görüntülerin kurtarılması için RescuePRO® Deluxe veri kurtarma yazılımı indirme teklifi.