Türki Cumhuriyetlerde 7 gün 24 saat yayın yapan ve 75 milyon izleyiciye ulaşan ALMASPORT, Saran Holding binasındaki yeni stüdyolarına taşındı. Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Euro 2016’nın bölge ülkelerindeki resmi yayıncısı ALMASPORT’un yeni stüdyolarıyla ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son teknolojiyle donatılan stüdyolarda, 10 farklı kaynaktan profesyonel downlink cihazlarıyla görüntü elde ediliyor.

Profesyonel otomasyon sistemiyle kaydedilen görüntüler, eşzamanlı olarak ALMASPORT yayınına veriliyor.

Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan ve Azerbaycan’da yayın yapan ALMASPORT’ta, EURO 2016 karşılaşmaları, NBA Playoff serisi, Diamond League atletizm yarışları başta olmak üzere birçok güncel spor organizasyonu canlı anlatımlarla izleyiciyle buluşuyor.

Euro 2016’nın tüm detayları ALMASPORT’ta

Türki Cumhuriyetlerde Milli Takımımızın da yer aldığı Euro 2016 heyecanı, tüm maçların canlı yayınıyla ALMASPORT’ta yaşanıyor. Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan, Özbekistan, Kazakistan ve Azerbaycan’da yaşayan milyonlarca futbolsever, şampiyonanın tüm detaylarını ALMASPORT’ta takip ediyor.

Saran Medya, spor endüstrisine yön veriyor

Saran Medya, sektördeki deneyimini uluslararası alana taşıyarak Türkiye ile birlikte çevre ülkelerde spor endüstrisine yön veriyor. Saran Medya, ALMASPORT kanalı ile Türki Cumhuriyetlere televizyon yayını ihracatı yapıyor.

Saran Medya, Türki Cumhuriyetlerdeki kanallara ayrıca; NBA, Avrupa Şampiyonası, Dünya Kupası gibi pek çok spor içeriğinin yayın haklarının pazarlamasını da yapıyor.

Saran Group tarafından 1995 yılında kurulan Saran Medya, dünyanın önde gelen ilk 5 spor pazarlama firmaları arasında yer alıyor. Türk televizyonlarında yayınlanan ulusal, kablolu ve yerel kanallardaki spor içeriklerinin yüzde 50’den fazlasının yayın haklarını elinde bulunduran Saran Medya, Türkiye’de spor içerikleri pazarının da lideri konumunda.