QardioArm akıllı tansiyon monitörü şimdi kullanıcılara aile üyelerinin durumunu uzaktan kontrol etme imkanı veriyor.

iOS 12’de Siri Kestirmelerinin kullanıma sunulmasından bu yana, kestirmeleri destekleyen binlerce uygulamaya sürekli yenilerinin katılmasıyla birlikte sağlık ve fitness rutinlerini başlatmak ve sürdürmek daha da kolaylaşıyor.

Güçlü aygıt içi akıllı teknolojilerinden yararlanan Siri Kestirmeleri kullanıcıların tek dokunuşla veya Siri’ye sorarak favori uygulamalarına erişip kolayca kullanmalarına imkan vererek iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, AirPods ve CarPlay’de istedikleri işlemleri daha hızlı yapmalarını sağlıyor.

Yeni Siri Kestirmeleri gerçek zamanlı performans istatistikleri sağlıyor ve antrenman yapmayı kolaylaştırıyor. Bu sezon yamaçlara çıkan kayakçılar Snoww uygulamasında Siri Kestirmeleri’ni kullanıp yalnızca “Hey Siri, haydi kayalım!” diyerek kayak antrenmanı başlatabiliyor, ardından Apple Watch’larında bileklerini kaldırıp açtıkları Siri’ye “Hey Siri, nasıl kaydım?” diye sorarak hız, iniş yüksekliği ve kat ettikleri mesafe hakkında bilgi alabiliyor.

HomeCourt’un en yeni güncellemesinde, kullanıcılar Siri’den iPad veya iPhone’da bir top sürme antrenmanı başlatmasını isteyebiliyor. Ve Nike Run Club uygulamasıyla, koşucular Siri’yi kullanarak koşu başlatabiliyor, koşma alışkanlıklarına göre proaktif öneriler alabiliyor.

Snoww uygulaması şimdi Siri Kestirmeleri ile kullanılabiliyor. Böylece kayakçılar sadece “Hey Siri, haydi kayalım!” diyerek kayma antrenmanı başlatabiliyorlar. Nike Run Club uygulamasını kullanan koşucular şimdi Siri Kestirmeleri’ni kullanarak koşu antrenmanı başlatabiliyor veya proaktif koşu önerileri alabiliyor.

İster beslenmenize dikkat edin ister uykunuzu yeterince almaya, kötü bir alışkanlığınızdan kurtulmaya veya ilaçlarınızı ve vitaminlerinizi almayı unutmamaya çalışın, Siri Kestirmeleri gittiğiniz her yerde durumunuzu herhangi bir Apple aygıtından takip etmenize yardımcı oluyor.