Aylık 5 milyon ziyaret sayısıyla sosyal televizyon sektörünün lider uygulamalarından N’oluyo artık kullanıcılarına daha geniş ekranda ve çok daha etkin bir şekilde yayın yapıyor. N’oluyo iPad uygulaması  geçtiğimiz hafta itibarıyle iOS App Store’da yerini aldı. N’oluyo iPad uygulaması, N’oluyo web sitesi ve iPhone uygulamasının tüm özelliklerini iPad’e taşıdığı gibi, yeni özellikleriyle de kullanıcılarının televizyon deneyimini arttırıyor. 

Toplam üye sayısı 90 binin üzerine çıkan N’oluyo, iPad ile birlikte artık web, iPhone ve tablet ortamlarında aynı anda aynı programı izleyenleri bir araya getiriyor.  Yeni program keşfetmekte tavsiyenin önemli bir rol oynadığı medya sektöründe N’oluyo televizyon odaklı özellikleri ile kullanıcılarının yeni yerli veya yabancı program bulmalarına önemli bir katkı sağlıyor. Aynı zamanda dijital platform, yayıncı ve yapımcılar için de benzersiz fırsatlar sunan N’oluyo’nun Android uygulamasının ise 1 ay içinde Google Play Store’da yayınlanması bekleniyor.

“En yeniler” sekmesi

N’oluyo iPad versiyonu yeni bir özelliği de beraberinde getirdi. “En Yeniler” sekmesi ile kullanıcılar, N’oluyo editörlerinin izleyip, beğenip, önerdiği yerli ve yabancı yapımlara ulaşabilecek ve televizyonun yeni başlayıp sivrilecek programlarından herkesten önce haberdar olabilecekler. 

N’oluyo kullanıcıları özellikle yurtdışında yayınlanan ve büyük izleyici kitlelerine ulaşan ya da niş fakat izlenmeye değer olan yapımlardan anında haberdar olabilecekler.

Şimdiye kadar 750 bin hatırlatma kuruldu

iPad uygulaması, Türkiye’nin en yetenekli TV rehberi ile kullanıcıların hatırlatmalar kurarak dizilerin, belgesellerin, yarışmaların ne ilk gösterimlerini ne de tekrar yayınlarını kaçırmalarına izin vermiyor.  Şimdiye kadar yaklaşık 750.000 kere kurulan hatırlatmalar N’oluyo kullanıcıları için son derece yararlı bir özellik olduğunu kanıtlamış durumda. Ayrıca 400’ü farklı türü kapsayan filtresi ile saat kaç olursa olsun, televizyonda zevkinize uygun içeriğin hangi kanal ve platformda olduğunu kısa sürede kullanıcılarının önüne getiriyor.

“İzleme Listem” ile haftalık program yapılabiliyor

N’oluyo kullanıcıları ayrıca “izleme listem” özelliği ile tüm hafta hangi gün saat kaçta ne seyredeceklerine de tek bir ekrandan ulaşma şansına erişiyor. İOS işletim sisteminin bildirimler merkezinden N’oluyo’yu ekleyerek telefonunuzun kilidini bile açmadan ulaşılabilen liste son derece hayat kolaylaştıran bir özellik olarak öne çıkıyor.

Ayrıca iPad kullanıcıları artık N’oluyo’nun, şu ana kadar 15 milyondan fazla oy kullanılan, KafaKafaya oyununu da geniş ekranda oynama şansına sahipler. 140’ı aşkın KafaKafaya versiyonu artık iPad kullanıcılarını seçim yapmaya zorlayacak…

Spoiler’lara karşı “spoiler buzlama” özelliği   

Spoiler sıkıntısının da üstesinden gelen N’oluyo, iPad uygulamasında da kullanıcılarının “spoiler yeme” sorunsalını “spoiler buzlama” özelliği ile izlediği dizide “güncel” olmayan ama ikinci ekran deneyiminden de mahrum kalmak istemeyen kullanıcılarına güvenli bir liman sağlıyor.

Android uygulaması da geliyor

Önemli bir izleyici kitlesinin Android kullanımını göz arda etmeyen N’oluyo, Android kullanıcılarına yakışacak bir uygulama ile Google Play Store’a girmeye hazırlanıyor. iPhone uygulamasına göre farklılıklar sunacak olan Android uygulamasının yayınlanması için yaklaşık 1 ay kadar bir süre kaldığını belirtiyor N’oluyo ekibi.

Rakamlarla N’oluyo

Aylık Ortalama Ziyaret: 5.000.000

Aylık Ortalama Kullanıcı: 350.000

Aylık Oynanan Oyun: 375.000

Toplam Üye Sayısı: 90.000

Kişi Başı Ortalama Program Takibi: 9