Almanya’da yaşayan ve amatör müzik ile ilgilenen 15 yaşındaki Yunus Emre Nalcı, günümüzün en popüler çevrimiçi müzik platformu Spotify’ın Amerikalı rapçi Future’nin hesabında yaptığı bir hata sayesinde iki günlüğüne ünlü oldu.

Spotify fiyatlara zam yapmaya hazırlanıyorYouTube Music servisinin ülkemizde faaliyete geçmesi ile popülaritesinde önemli bir düşüş yaşanan Spotify kullanıcıları üzebilir. Zira, Spotify fiyatları artırmak için denemeler yapıyor.

Bu hatanın arkadaşları tarafından fark edildiğini ve “Senin şarkın Future’nin hesabında ne arıyor?” tarzında mesajlar almaya başladığını belirten Nalcı, 2 gün boyunda şarkının profilde kaldığını ve binlerce kişinin dinlediğini belirtti.

Bu hatanın sosyal medya üzerinde yayılmaya başlaması ile Spotify’ın durumdan haberdar olduğu belirtildi. Nalcı, herhangi bir uyarıda bulunmasına gerek kalmadan müziğin Future’nin profilinden kaldırıldığını dile getirdi.

İki günlüğüne de olsa ünlü olmanın ve söylediği bir şarkının dünyaca ünlü bir sanatçının hesabında paylaşılmasının güzel bir his olduğunu belirten Yunus Emre Nalcı, bu kadar insanın etrafında olmasının ise tuhaf olduğunu dile getirdi.