Apple Watch’a özel bir uygulamasının olmaması. Zira, akıllı saat kullanıcıları telefonlara bağımlı kalmak istemiyor. Bu konuda uzun süredir bir çalışma yürüten Spotify Apple Watch için geliştirdiği bağımsız uygulamayı bugün resmi olarak yayınladı.

Spotify Apple Watch uygulaması artık resmi!

Apple Watch kullanıcıları artık Spotify uygulamasını akıllı saatlerine indirebilirler. Şu anda sadece çalan müziği durdurmak veya geri başlatmak gibi oldukça basit kontroller yapılabiliyor. Bunun haricinde ise kullanıcılar oynatma listesine de erişerek, severek dinlediği parçaları akıllı saatleri üzerinden rahatlıkla erişim sağlayabilecekler.

Fakat şunu da belirtmemiz gerekiyor ki, yayınlanan söz konusu uygulama ile birlikte şimdilik Apple Muzik’de olduğu gibi kullanıcılar hücresel veri ile müzik dinlenemiyor.

Ayrıca Apple’ın akıllı saati için oldukça önemli olan bu uygulamanın, çevrimdışı desteği sunup sunmayacağı en çok merak edilen konular arasında.

Zira, çevrimdışı desteği olursa kullanıcılar müzikleri doğrudan akıllı saatlerine indirerek istedikleri zaman dinleyebilecek.

Eğer sizde Apple akıllı saatinize popüler müzik platformu uygulamasını indirmek istiyorsanız, wacthOS sürümünüzün güncel olması gerekiyor. Daha sonrasında ise Apple Store üzerinde resmi olarak yayınlanan uygulamayı rahatlıkla indirebilirsiniz.(Shiftdelete)