Black Friday kapsamında başlayan bu etkinlikte en yeni oyunlarda, bir türlü alamadığınız oyunlarda, daha doğrusu neredeyse tüm oyunlarda müthiş fiyat avantajları sizleri bekliyor.

Binlerce oyunda yüzde 80’lere 90’lara varan indirimlerin bizleri beklediği bu dönem, 27 Kasım’a saat 21:00’a kadar devam edecek. Üstelik bu indirimlerde NBA 2K19 ve The Crew 2 gibi henüz birkaç aylık oyunlarda bile yüzde 40, yüzde 50 gibi indirimler görüyoruz.

İndirimler dışında Steam’in çok sevilen Steam Ödülleri’de geri döndü. Geçtiğimiz yıl milyonlarca insanın oy kullandığı ödüllerde ilginç kategoriler ve ilginç oyun tavsiyeleri kullanıcıların hayli hoşuna gitmişti.

Nedir bu Steam Ödülleri ?

Konsept isminden de anlayabileceğimiz üzere Steam, bu etkinliği ile farklı kategorilerde yapımlara ödül vereceğini açıkladı. Bizlerin oyu ile gerçekleşecek olan sistemde sekiz ayrı kategori yer alıyor.

Ayrıca, Steam Awards ile yapacağınız oylama, oyladığını yapımı oynama, oyladığınız yapımın incelemesini yazar ve her kategori için bir aday gösterirseniz, Steam Sonbahar İndirim rozetini elde edeceksiniz. Neyse, lafı fazla uzatmayalım ve hepinizin beklediği Steam indirim listesine göz atalım. Ayrıca buraya tıklayarak da söz konusu tüm indirimlere ulaşabilirsiniz.

İndirimde dikkate değen yapımların listesi:
The Crew 2 – 83 TL
NBA 2K19 – 100 TL
GTA 5 – 112 TL
Rainbow Six Siege – 54 TL
Rocket League – 16 TL
ARK – 31 TL
Total War Warhammer – 75 TL
Squad – 35 TL
Forest – 21 TL
Arma 3 – 34 TL
Far Cry 4  – 39 TL
Sniper Elite 3 – 10 TL
Civilization 6 – 87 TL
Spintres – 18 TL
Euro Truck Simulator 2 – 10 TL(Shiftdelete)