Teknoloji devi Apple'ın 2011'de ölen kurucusu Steve Jobs'un son başyapıtı olan Venüs isimli tekne, Göcek'e demir attı. Teknede Jobs'un üç çocuğu, eşi Laurene Powell ve onun sevgilisi Adrian Fenty tatil yapıyor.

Steve Jobs’un ailesi Göcek’te tatilde

KANSERE YENİLDİ
Apple'ın kurucusu Steve Jobs'un ailesi, Göcek tatilinde. 2011 yılında pankreas kanserine yenilen teknoloji dahisi Jobs'un eşi Laurene Powell ile çocukları Reed, Erin ve Eve'i taşıyan tekne; önceki gün Türk karasularına girip Göcek açıklarında demirledi. Jobs Ailesi'ne anne Powell'ın sevgilisi olan Washington eski Belediye Başkanı Adrian Fenty de eşlik ediyor. 

Steve Jobs’un ailesi Göcek’te tatilde

TEKNE 225 MİLYON $
Aile tatile Steve Jobs'un Venüs adını verdiği tekne ile çıktı. 225 milyon dolarlık tekne, teknolojik açıdan göz kamaştırıcı özelliklere sahip. Jobs'un bitmiş halini göremediği tekne, Hollanda menşeeli bir firma tarafından inşa edildi. 80 metre uzunluğundaki tekne, tamamen alüminyumdan yapılma ve 27 inçlik iMac bilgisayarlarla yönetiliyor. 

SABAH YOGA YAPTI
Jobs Ailesi, pazar gününü keyifli geçirdi. Anne Laurene Powell güne güvertede yoga yaparak başladı. Üç çocuğu ise kürek sörfü yaparak vakit geçirdi. Ardından Adrian Fenty'nin eşlik ettiği aile, bota binerek koyları dolaştı ve doğal güzellikleri keşfetti. Ailenin Göcek'in ardından Bodrum'a geçeceği öğrenildi.