Akıllı su matarası sayesinde daha sağlıklı su içiyoruz

Bazılarımız sadece dışarıda satılan pet şişe sulardan su ihtiyacını karşılarken, bazılarımız ise kendi mataralarımız ile bu ihtiyacımızı karşılıyoruz.

Su mataraları; zamanla içerisinde bakteri üretip, kokup, sağlığımız için zararlı olabilirken öte yandan her saniye 20,000’i satışa sunulan pet şişelerde Dünya’mızı kirletmeye devam etmekte.

İşte QUARTZ, tam olarak burada ortaya çıkıyor. Hem Dünya’mızı kirleten pet şişelere, hem de zamanla kirlenip sağlığımız için zararlı hale gelen klasik mataralara çözüm olarak.

İlk olarak herhangi bir yerden suyumuzu dolduruyoruz. Daha sonrasında, QUARTZ mataranın üstünde bulunan kapağa basıyoruz. Suyumuz, 60 saniye içerisinde arıtılarak içilmeye hazır hale gelecek.

Ürün, suyu arıtırken klasik UV ışınlarından ziyade çok daha sağlıklı ve etkili bir yöntem olan UV-C LED ışınlarını kullanıyor.

Dünya’nın ilk civasız su arıtma matarası olan QUARTZ; kullandığı bu yeni ışın sistemi sayesinde bakterilerin %99.9999, virüslerin %99.99’unutemizliyor. Aynı zamanda benzer su arıtma mataralarına bakış, 40 kat daha uzun ömürlü.

USB aracılığıyla şarj olan QUARTZ, tek şarj ile 2 aydan fazla kullanım ömrüne sahip. Siz bir yandan suyunuzu içerken, kendini de aralıksız temizleyen ürün herhangi bir bakıma ihtiyaç duymuyor. Sadece suyunuzu doldurun, düğmeye basın, bekleyin ve için.

525ml kapasiteye sahip olan ürünün; soğuk içeceklerinizi 24 saat, sıcak içeceklerinizi ise 12 saat boyunca ısı kaybı olmaksızın tutabildiğini de ekleyelim.

Ürün beyaz, pembe, açık mavi, koyu mavi ve siyah pastel renk tercihleri ile tüketicilere sunuluyor.

Teslimat tarihi ve fiyatlar

Paylaştıkları deneylerle klasik mataralara bakış çok daha sağlıklı olduğunu kanıtlayan su matarası QUARTZ, Kickstarter üzerinden desteklerinizi bekliyor.

Çeşitli paketlerle satışa sunulan ürünün tahmini teslimat tarihi Mart 2018.

Ürünün bazı öne çıkan paketleri ise şöyle;

1 Adet QUARTZ akıllı matara (5000 stok) –> 59$
1 Adet QUARTZ akıllı matara –> 79$
2 Adet QUARTZ akıllı matara (1900 Stok / 1 Taşıma kılıfı dahil) –> 118$
2 Adet QUARTZ akıllı matara (1 Taşıma kılıfı dahil) –> 149$

Satın alımınız esnasında, ekleyeceğiniz 12$ ile su matarası için taşıma kılıfıalabileceğinizi de ekleyelim.