İçerik teknolojinin anası, temel direği hatta tamamlayıcısıdır. Bu noktadan hareket eden Sistem 9, “Geleceğe taşıyan dijital çözümler” ilkesiyle kurumsal müşterileri için uzaktan yönettiği dijital ekranları, hızlı gelişen gündeme anında uyum sağlayan içeriklerle donatıyor. İçerikler faydalı ve doğru bilgilerin yanı sıra, kişiselleşme özellikleriyle de öne çıkıyor.

İçerik; doğru yerde ve doğru zamanda kullanıldığında “kral” olma özelliğini hak ediyor. İçerik, kurumların talebini karşıladığında ve bir hedefi olduğunda yapılan işe değer katıyor. Dünyada ‘Digital Signage’ diye bilinen sistemi Türkiye’de ‘Dijital Yayın ve Bilgilendirme Ekranları’ adıyla yaygınlaştıran Sistem 9 yönetimi, hizmetlerini teknolojik olmakla sınırlamayıp, doğru içeriklerle de zenginleştiriyor.

Sistem 9 Yönetim Kurulu Başkanı S. Kaan Akın, “Teknoloji içerikle anlam bulur” dedikten sonra şunları söylüyor: ”Türkiye ile birlikte 18 ülkede,40 bini aşan dijital ekranı 200’ü aşkın kurumsal müşterimiz için tek merkezden yönetiyoruz. Yeni nesil yayın ve duyuru sistemine sahip dijital ekranların içeriklerini S9Vision DS özel yazılımımız sayesinde geliştirip güncelleyebiliyoruz. Bu ekranları hem işletmeciler hem de izleyenlere yarar sağlayacak hale getirerek, yayın akışını da profesyonel ekiplerle yönetiyoruz.”

Sistem 9’un yönettiği dijital ekran içeriklerinin, konusunda uzman kişilerden oluşan editör, yayın yönetmeni ve yayın koordinatörleri tarafından hazırlandığını hatırlatan Akın, “Bizim için tek mesele teknoloji değil. Bize göre doğru içeriği olmayan teknoloji eksiktir. Bu yüzden içerik, hizmet ve çözümlerimizin merkezinde bulunuyor. İçerikleri müşterinin amaç ve hedefleri doğrultusunda oluşturuyoruz. İçeriklerimiz şirketlerin marka imajını yükseltip, satışları artırıyor. Özgün içerikler şirketlerin sabit maliyetlerini aşağı çektiği gibi, çalışanlarını eğitme fırsatı da sunuyor. İçerikleri belli günler ve hava durumuna hızla ayak uyduran, kişiselleşme özelliklerine sahip olarak hazırlıyoruz.’’