Firma, bir hafta içerisinde Aydın Nazilli, Antalya Manavgat, İstanbul Eyüp ve Ümraniye’de açtığı 4 mağazayla tüketiciye her zaman en yakın lokasyon olmaya ve teknolojiyi daha erişilebilir kılmaya devam ettiğini duyurdu.

Mayıs ayının ilk mağazasını kısa bir süre önce Bursa’ya açan Teknosa, Aydın’daki 8’inci mağazasını Nazilli Bamboo AVM’de, Antalya’daki 9’uncu mağazasını Manavgat Novada’da, İstanbul’daki 57’inci mağazasını Extra konseptiyle Eyüp Axis’te, 58’inci mağazasını ise Exxtra konseptiyle Ümraniye Modern East AVM’de açtı. Türkiye’nin en yaygın teknoloji marketi olan Teknosa, 300’e yakın mağazası ve teknosa.com ile birlikte Türkiye’nin dört bir yanını teknolojiyle ve kesintisiz hizmetle buluşturmayı hedefliyor.

220 milyon müşteri

Teknosa, teknoloji perakendeciliğinde satış ve pazarlama platformu oluşturmak üzere Hacı Ömer Sabancı Holding bünyesinde kuruldu. 3 bin 300 çalışanı var. Tüketicilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabildikleri Teknosa mağazalarını ve teknosa.com’u yılda 220 milyon müşteri ziyaret ediyor.