Telefonunuzdan fotoğraflar silindi ve geri getirmek istiyorsunuz. Bunun için veri kurtarma programlarından faydalanabileceğiniz gibi doğrudan yedeklediğiniz telefonunuza geri yükle yaparak da fotoğrafları kurtarma şansına sahipsiniz.

ANDROID'TE SİLİNEN FOTOĞRAFLARI GERİ GETİRME

Android telefonunuzda bir sorun yaşayıp dosyalarınızı kaybettiyseniz, 7-Data Recovery uygulaması imdadınıza koşuyor. Silinen dosyalarınızı kurtarmak için makalemize göz atabilirsiniz.

7-Data Recovery uygulaması, telefonunuzdan silinen sms, rehber, resim, video, uygulama gibi dosyalarınızı geri getirebileceğiniz başarılı bir dosya kurtarma aracıdır. Silinen dosyalarınızı birkaç basit adımla kolay bir şekilde geri getirebilirsiniz. Öncelikle aşağıdaki bağlantılardan uygulamayı indirip, kurulumunu gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Basit arayüzü ile dosya kurtarma işlemi sandığınızdan daha basit olacak. Kurulumu gerçekleştirdiyseniz, uygulamayı başlatmadan önce telefonunuzda Hata Ayıklama Modu’nu etkinleştirmeniz gerekiyor. Bunun için şu adımları izleyin: Ayarlar > Geliştirici Seçenekleri > USB Hata Ayıklama Modu. Etkinleştirdikten sonra 7-Data Recovery ‘i başlatın.

Açılış ekranındaki seçeneklere baktığımızda programın bilgisayarda dosya kurtarma işlemi için de kullanılabildiğini görüyoruz. Biz telefon için kullanacağımızdan Android Kurtar seçeneğine tıklıyoruz. Telefonunuzun USB Hata Ayıklama Modu’nu etkinleştirdikten sonra bilgisayara bağladıysanız, cihazınız hemen tanımlanacaktır. Sonraki seçeneğiyle devam ediyoruz. Gördüğünüz gibi telefonunuzun bulunduğu sürücü tanımlandı. Bu sürücüyü seçerek Sonraki butonuna basıyoruz.

Telefonunuzda detaylı bir tarama yapıldıktan sonra klasörleriniz ekranda görünecektir. Bu klasörler arasından kurtarmak istediklerinizin yanındaki kutucuğu işaretleyerek Kaydet butonuyla devam edebilirsiniz.

Kaydet butonuna bastıktan sonra kurtarılan dosyaların nereye kaydedileceğini seçmeniz gerekiyor. Seçimi yaptıktan sonra OK butonuna basıp, kurtarma işlemini başlatıyoruz.

İşlemin tamamlanması, kurtarmak istediğiniz dosyaların boyutuna göre değişiklik gösterebilir. Ayrıca bir de küçük tavsiye verelim. Eğer dosyalarınızı kaybettiyseniz, telefon hafızasına ya da hafıza kartına herhangi bir dosya kopyalamadan ya da biçimlendirmeden bu işlemleri gerçekleştirin. Bu şekilde dosyalarınızın sağlam haline ulaşma oranınız daha yüksek olacaktır.

iPHONE'LARDA SİLİNEN FOTOĞRAFLARI GERİ GETİRME

iPhone cihazınızda yanlışlıkla silinen veya hata sonra kaybettiğiniz Dosyalarıkolayca kurtarmak için tasarlanmış Leawo iPhone Data Recovery uygulaması sayesinde iOS işletim sistemli cihazlarınızda sildiğiniz dosyaları,Resimlerinizi,Videolarınız ve bir çok şeyi geri getirebilirsiniz. Bilgisayarınıza indirip kullanacağınız Leawo iPhone Data Recovery programını ücretsiz olarak bilgisayarınıza kurup silinen dosyalarınızı kurtarma imkani sunuyor.

Leawo iPhone Data Recovery Silinen Dosyaları Geri Getirme Programını destekleyen iOS cihazları ;

iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5,iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 plus ,iPhone6s, iPhone6s plus ,iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Mini,iPod Touch 4, iPod Touch 5