İngiltere merkezli ısı sistemleri devi Stelrad Radiators Group Ltd. (SRG)’a iştiraki olarak faaliyetini sürdüren Termo Teknik, EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan alan bayileri ile EVOMAX, yoğuşmalı kombi LOGIC ve yer tipi yoğuşmalı kazan IMAX XTRA EL’in üretiminin yapıldığı, İngilitere’nin Hull kentinde bulunan IDEAL Boilers fabrikasını ziyaret etti. Fabrika ziyareti sonrası Londra’ya geçen ve kentin tarihi turistik yerlerini keşfetme imkanı bulan bayiler, ardından Emirates Stadı’nda Arsenal-Chelsea derbisini izleyerek unutulmaz saatler yaşadı.Termo Teknik bayileri geçtiğimiz yıl da Madrid’de gerçekleşen El Clasico derbisi’ni izlemişti. Böylece Termo Teknik, programında derbi karşılaşması olan spor temalı gezilerine bir yenisini daha eklemiş oldu.


Termo Teknik bayileri düzenlenen gezi aracılığıyla 110 yıllık tecrübe ve 6 sigma ile İngiltere iş dünyasının en prestijli ödülü “The Queen’s Award” sahibi ürünleri imal eden Ideal Boilers fabrikasını yerinde görme, AR-GE, üretim süreçleri, ürünler hakkında bilgi alma fırsatını buldu. Fabrika gezisi sonrası İngiltere’nin ünlü Arsenal-Chelsea derbisinin heyecanını Emirates Stadı’nda yaşayan bayiler Londra’da Parlamento Binası, British Museum, Buckingham Palace, Big Ben, Portobello Road Market ve London Eye gibi dünyaca ünlü tarihi yerleri ziyaret etti.

İngiltere’de 6 Sigma’lı üretim

IDEAL Boilers fabrikalarında 6 Sigma kalitesi ile üretilen duvar ve yer tipi yoğuşmalı kazanlar ve yoğuşmalı kombi LOGIC Termo Tekniktarafından Türk tüketicisine sunuluyor. Türkiye’nin her tarafına yayılmış 500’e yakın satış noktası ve 140’ı aşan uzman servis ağı ile tüketiciye hizmet veriliyor.


Termo Teknik iyi ve kötü günde bayi ve satış noktalarının yanında olma prensibi ile bayileri ile uzun süreli, istikrarlı, güvene dayalı ilişki geliştirerek düzenlediği kampanyalar ve ödül programları ile bayilerini desteklemeye devam ediyor.