Ağ ürünleri konusunda çalışmaları bulunan Çin merkezli TP-Link, Neffos serisinin yeni modeli N1'i duyurdu. İlk olarak Malezya'da satışa sunulan Neffos N1 markanın dual kameraları ilk modeli olma özelliğini taşıyor.

5.5 inç ekran boyutuna sahip olan Neffos N1, IPC LCD ekranla donatılmış. Ön yüzünde Corning Gorilla Glass ekran koruması bulunan akıllı telefon, Huawei'nin P10 modelini andırıyor. Ancak ondan farklı olarak 12 Megapiksel çözünürlüklü dual kamera, dual LED ve parmak izi okuyucu gibi özelliklere sahip. Ana kameranın diyafram açıklığı ise f2.0. Telefonun ön kamerasının çözünürlüğü ise 8 Megapiksel.

Helio P25 çipseti ile donatılan akıllı telefonda, 4 GB RAM, 64 GB depolama kapasitesi, 2.5 GHz işlemci hızı, Mali T880 GPU gibi özellikler bulunuyor. 16 nm işlemci mimarisini kullanan Neffos N1, LTE desteği de sunuyor.

İşletim sistemi olarak NFUI 7.0 arayüzü destekli Android Nougat kullanan akıllı telefon, 3260 mAh pile sahip. Şimdilik sadece Malezya'da satışa sunulan Neffos N1'in fiyatı yaklaşık olarak 280 Dolar olarak açıklandı.

Türkiye'de de satılıyor

Türkiye'de resmi olarak faaliyette olan bir marka olan TP-Link'in akıllı telefon modelleri de satılıyor. Neffos modelleriyle pazarda yer alan marka uygun fiyatlarıyla biliniyor.