Dünya kablosuz ağ pazarının lideri TP-LINK, her bağlantı tipini destekleyen ve çok hızlı yeni modem/router modelini satışa sundu. Archer VR900 model ürün, VDSL (fiber), ADSL, 3G/4G gibi her bağlantı tipinde kullanılabiliyor. Çift kanallı ve toplamda 1.9Gbps kablosuz hızlara ulaşabilen ürün ile her tür uygulama çok hızlı ve kesintisiz yapılabiliyor.

Bütünleşik bir DSL modem/router olan Archer VR900, VDSL, VDSL2, ADSL, ADSL2, ADSL2+ internet bağlantılarını destekliyor. Gigabit Ethernet WAN seçeneği sayesinde fiber geniş bant ya da kablo modem ile de kullanılan ürün, USB girişine takılan 3G ya da 4G modem ile de bağlantı desteği sunuyor. Bu çok yönlü bağlantı desteği sayesinde bağlantı tipi ve/veya operatör değiştirildiğinde modem/router değiştirmek zorunluluğu ortadan kalkıyor.

Ultra Kablosuz Hız, Daha Geniş Kapsama Alanı

Bağlantı esnekliği ile kullanıcıya avantaj sağlayan Archer VR900, kapsama alanı, yüksek hızlı kablosuz bağlantı özellikleri ve şık tasarımı ile de dikkat çekiyor. VDSL standardında 100Mbps genişbant süper hıza sahip olan ürün, ayrıca 5Ghz kanalında 1300Mbps, 2.4GHz kanalında 600Mbps olmak üzere toplamda 1900Mbps kablosuz hızlara ulaşabiliyor. Bu yüksek bağlantı hızları sayesinde HD video, çevrim-içi oyun başta olmak üzere hız gerektiren her tür uygulamayı sorunsuz gerçekleştirebiliyor.

Üzerindeki üç adet harici anteni ile ev ya da ofiste istikrarlı WiFi kapsama alanı sunan Archer VR900, ayarlanabilir güçlü antenleri sayesinde WiFi performansını artırıyor. Gelişmiş ‘Beamforming’ (hüzmeleme) teknolojisine sahip olan ürün, kablosuz aygıtları otomatik olarak algılayıp sinyal dağılımını alıcıların bulunduğu bölgelerde yoğunlaştırarak, üstün kablosuz performans sunuyor.

Teknolojik üstünlüklerini Broadcom 1GHz çift çekirdekli işlemci ile destekleyen Archer VR900, kolay kurulup kullanılabilen bir ürün. Ürünün tavsiye edilen satış fiyatı ise 250 USD + KDV.