Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, hem kendilerine hem de sevdiklerine aynı anda iki akıllı telefon satın almak isteyen müşterilerine özel bir kampanya başlatıyor. ‘İkili Cihaz’ kampanyası, bir akıllı telefon satın alan Türk Telekom müşterilerinin sevdiklerine de ikinci bir akıllı telefonu hiç beklemeden, avantajlı ödeme koşulları ve 24 ay taksitle satın alma imkânı sunuyor.

Kampanya kapsamında Türk Telekom müşterileri, Türk Telekom’un cihaz portföyünde yer alan Samsung, Apple, LG, HTC, Sony gibi önde gelen cihaz üreticilerine ait 4.5G uyumlu akıllı telefonlardan diledikleri iki tanesini aynı anda satın alabilecek. Kullanıcılar, cihazları yüzlerce teklif seçeneği arasından ister tarifelerine ek, ister internet paketli isterlerse de kendi taksitlerini kendilerinin belirleyebileceği taksit planlama sistemini belirleyerek alabilecekler.

Türk Telekom, kampanya kapsamında her iki telefonunu da Samsung Galaxy A (2016) serisine ait cihazlardan seçen kullanıcılara, telefonları 384 TL indirimle satın alma imkanı da sunuyor.*