Mobil oyun dünyasında fırtınalar estiren Flappy Bird'e Türk rakip geldi. İki Türk tarafından geliştirilen oyunun adı Bird Ball. Kraker Games tarafından kısa bir süre önce yayınlanan Bird Ball grafikleri ve içeriğiyle mobil oyunseverlerin şimdiden beğenisini kazandı.
Bird Ball'da oyunun karakteri kırmızı kuşu, yeşil ağaç dallarının arasından çarpmadan ilerleterek engelleri aşmanız gerekiyor. Sıkılmadan oynayacağınız Bird Ball, başlangıçta kolay fakat ilerleyen bölümlerde Flappy Bird'teki gibi oyuncuların sinirlerini bozacak eğlenceli bir oyun. 


Oyunun karakteri kuşa değinmeden geçmek olmaz. Angry Birds'ten hatırladığımız kırmıza kuşa taş çıkaracak bir grafikle tasarlanmış eğlencili bir tipi var. Oyunun açılışında konduğu ağaç dalı üzerinde, patlak gözleri ve sinsi bakışlarıyla oyunseverlere zor anlar yaşatacağının sinyallerini veriyor.
Kraker Games, oyunun geliştirilme aşamasını hazıradıkları videoda yayınladılar. Aşağıdaki videodan oyunun tüm geliştirme aşamalarını izleyebilirsiniz.

video##1333##player

Bird Ball, şu anda Google Play ve App Store üzerinden indirilebiliyor. Oyunu aşağıdaki linklere tıklayarak indirebilirsiniz.

Bird Ball - Android
Bird Ball - iOS