Ucuz uçak bileti arama platformu Turna.com, Altın Örümcek Web Ödülleri 2017’de Turizm ve Seyahat alanının 1.si oldu. 2014 yılında “Kuşlar Gibi Bedava Uçun” sloganı ile kurulan Turna.com, sektöre getirdiği yeniliklerle adından söz ettiriyor. Her uçuştan puan kazandıran sitede, internet kullanıcıları, ucuz uçak bileti bulmanın yanı sıra topladığı puanlarla bedava uçmanın keyfini de yaşayabiliyor. Turna.com üzerinden yılın en ucuz uçuşunun gösterildiği grafik sayesinde hangi günlerde uçak biletinin ucuz olduğu kolaylıkla anlaşılabiliyor. Ayrıca, tüm bankaların kredi kartı puanlarını birleştirip bedava uçak bileti almak da mümkün. Biletin satın alınması sonrasındaki ihtiyaçlara da kolay çözümler getiren turna.com, online olarak değişiklik veya iptal yapabilme imkanı sunuyor. Bu sayede müşterilerin telefonda vakit kaybetmelerinin önüne geçilmiş oluyor.

Altın Örümcek Ödülü, sektöründe tasarım, kullanıcı deneyimi, özgünlük, teknik altyapı ve içerik kriterleri doğrultusunda en iyi firmalara veriliyor. Türkiye’nin web ödülleri konusundaki en önemli organizasyonu olan Altın Örümcek 15 yıldır sektörün en iyilerini ödüllendirmeye devam ediyor.

3 Yılda yaklaşık 1,5 milyon uçak bileti satışı gerçekleştiren Turna.com, 2018 yılı başında Turna.de markası ile Almanya’ya açılıyor. Türkiye’nin başarılı online seyahat markasının tamamen Türk yazılım mühendisleri ile gerçekleştirdiği yeniliklerle Avrupa’da da önemli bir noktaya ulaşması bekleniyor.