Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 9 ile büyük bir başarı yakalamayı başardı. Özellikle ülkemizde vergilendirmeler ve kurların düzensiz olması sayesinde telefon almaya korkan vatandaşlar için güzel bir haberimiz var. Samsung, bütçesi geniş olmayan kullanıcılar için Galaxy J4 Prime ve Galaxy J6 Prime modellerini öne sürmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz ay yeni amiral gemi modelini tanıtan Samsung, 1000 dolardan başlayan fiyat etiketiyle modele erişilmesini bir nebze güçleştirdi. Tabii ki ABD'de falan yaşıyorsanız iş biraz başka. Bunun üzerine firma Vietnam resmi web sayfasında yeni uygun fiyatlı modellerin geleceğini ortaya çıkardı.

Galaxy J4 ve Galaxy J6 modellerinin devamı niteliğinde olacak olan Galaxy J4 Prime ve Galaxy J6 Prime modellerini yakında tüketicilerin beğenisine sunulmaya hazırlanıyor. Uygun fiyat ile geleceği belirtilen modellerde Samsung’un kendi geliştirdiği Exynos işlemciler yerine Qualcomm tarafından geliştirilen işlemcilerin kullanılması göz önünde bulunduruluyor.

Her iki modelde de Snapdragon 430 işlemcinin yer alacağı iddia edilirken Galaxy J4 Prime 2 GB RAM, Galaxy J6 Prime ise 3 GB RAM’e sahip olacak. Android 8.1 Oreo ile kutusundan çıkması beklenen modellerin 130 dolar ila 160 dolar arasında bir fiyat etiketiyle raflarda olacağı belirtilmekte.