Bu kapsamda diğer telefon üreticileri ile benzer şekilde Samsung’da uygun fiyatlı bir çözüm üzerinde çalışıyor. Özellikle iPhone 11’in 649 dolar gibi düşük bir başlangıç fiyatına sahip olması sonrasında çalışmalar hızlandı.

Uygun fiyatlı Galaxy Note 10 renk seçenekleri belli oldu
SamMobile’a göre, Galaxy Note 10 serisinin üçüncü modeli uygun fiyatı ile dikkat çekerken, Avrupa’da Siyah ve Kırmızı olmak üzere iki renk seçeneği ile gelecek. Tabi, telefon piyasaya sürülmeden önce başka renk seçenekleri de eklenebilir, ancak bunların şu anda kesinleşen renkler olduğu belirtiliyor.

Çıkış tarihi ise şu anda gizemini korumaya devam ediyor. Beklentiler yıl bitmeden tanıtılacağı yönünde. Ancak, önümüzdeki yıla kalırsa Şubat ayında Galaxy S11’in yanı sıra uygun fiyatlı Galaxy Note’un tanıtılabileceği belirtiliyor.

Samsung’un Note ve S serilerini “Galaxy One” adı altında birleştirmeyi planladığı daha önce ortaya çıkmıştı. Güney Koreli teknoloji devi Şubat ayında her iki seriye yeni modeller ekleyerek kullanıcı tepkilerini test etmek istiyor olabilir.

Galaxy S10 ve Galaxy S10 Plus modelleri bu yılın ilk yarısında Samsung’un amiral gemisi satışlarının büyük bir bölümünü oluşturdu. Galaxy S10e modeli ise iPhone XR’yi beğenmeyen kullanıcılar için iyi bir alternatif oldu.

iPhone 11 ile birlikte Apple’ın çıtayı bir üst noktaya taşıması, Samsung’un bütçe dostu bir amiral gemisini piyasaya sürmesini adeta zorunlu hale getirdi.