Vivo şirketinin son ürünü daha 1 ay önce tanıtılan Z1 halefi Vivo Z1i olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Vivo Z1i özellikleri neler?

Vivo Z1 ile kıyaslandığında cihazın farklı çipset, daha fazla depolama alanı ve daha iyi selfie kamerası sunduğunu baştan belirtelim. Çift kamera kurulumu ve ince çerçeveli 6.26 inç ekran cihazın öne çıkanları arasında yer alıyor. Cihazda ekran çıkıntısı bulunduğunu da belirtelim.

Qualcomm Snapdragon 660 kullanan Vivo Z1 ile kıyaslandığında, Vivo Z1i daha düşük bir model olan Qualcomm Snapdragon 636 mobil platformundan güç alıyor. Yine 4 GB RAM ile gelen üründe bu defa 128 GB dahili depolama alanı sunuluyor. Hibrit SIM kart slotu sayesinde depolama kapasitesini microSDkullanarak 256 GB seviyesine çıkarabileceğinizin altını çizelim. Bir diğer farklılık ise 16 Megapiksel selfie kamerası.

Vivo Z1 modelinin reklamlarında cihazın 12 Megapiksel sensörü ile 24 Megapiksel görüntüler çekebildiği ifade ediliyordu. Şirketin bunu çift piksel sensörleri için ileri sürdüğünü de hatırlatmak gerek. Bu modelde de aynı çift kameraya yer veriliyor. Diğer özellikler arasında ise 3,260 mAh batarya, 19:9 oranlı LCD ekran ve FunTouch OS yer alıyor.

Siyah ve Kırmızı renk seçenekleri bulunan akıllı telefon Çin’de 285 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda.