Vodafone Türkiye, Vodafone Cep Nakit Kart sahiplerine HGS’ye bakiye aktarma kolaylığı sunuyor. Vodafone Cep Merkezleri’nden, PTT işyerlerinden edinilebilen ya da Vodafone Cep Cüzdan vasıtası ile sanal olarak oluşturulabilen Cep Nakit Kart’ın bakiyesinden istenilen miktar, 4848 Cep Nakit Hattı’nı arayarak HGS hesabına kolayca ve tamamen ücretsiz aktarılıyor. 4848’i arayan ve bakiye aktaran Vodafone’lulara hiçbir ek ücret yansıtılmıyor.
 
Mobil finansal hizmetlerle Vodafone’lulara kolaylık
 
Aralık 2012’de lanse edilen Vodafone Cep Nakit Kart, inovatif mobil finansal hizmetlerle Vodafone’lulara kolaylıkları yaşatıyor. PTT ve Visa ortaklığında hayata geçirilen Cep Nakit Kartlar Vodafone Cep Merkezleri’nden ya da PTT işyerlerinden edinilebildiği gibi Google Play/Apple Store’lardan indirilebilen Vodafone Cep Cüzdan üzerinden de sanal olarak oluşturulabiliyor. Ön ödemeli Cep Nakit Kart, karttan karta ya da karttan GSM numarasına para transferine imkan tanıyor. Klasik debit kart özellikleri sayesinde tüm alışverişler bu kartla yapılabiliyor. Vodafone faturasız hatlara Cep Lira yükleme ve mobil bankacılık hizmetleri de sunuyor. Fiziksel olarak edinilmiş Cep Nakit Kartlar, PTT işyerlerinde, PTT ATM’lerinde ve diğer tüm banka ATM’lerinde para çekmek için kullanılabiliyor. 4848 Cep Nakit Hattı ve Vodafone Cep Cüzdan ile Vodafone Cep Nakit Kart’a dair tüm işlemler gerçekleştirilebiliyor. Üstelik geleneksel banka kartlarındaki yıllık ücret, faiz ya da eksik evrak gibi sorunlar yaşanmıyor. Ayrıca ilk aktivasyon ve para transferinde bir hafta geçerli, alışverişlerde ise bir gün geçerli Vodafone’lularla konuşmak üzere  dakika hediye ediliyor. Tüm işlemleri şifreyle gerçekleştiren Vodafone Cep Nakit Kart; güvenli, hızlı ve pratik bir mobil ödeme sistemi olarak öne çıkıyor.
 
Vodafone Türkiye Bireysel Servisler Direktörü Ömer Kuyucu, şunları söyledi:
 
“Daha iyi bir gelecek için iletişim teknolojileriyle Türkiye’de herkese ilham verme misyonuyla Dijital Dönüşüm Hareketi’ni başlattık. Sunduğumuz mobil teknolojilerle abonelerimizin hayatını kolaylaştırmaya ve kendi küçük mucizelerini yaratmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Büyük şehirlerin en büyük sorunlarından biri olan trafiğe çözüm sunan Hızlı Geçiş Sistemi’ne, Vodafone Türkiye olarak mobil teknolojilerimizle artı değer katacak şekilde Türkiye’de cepten HGS yükleme devrini başlattık. Vodafone Cep Nakit Kart kullanıcıları, 4848 Cep Nakit hattını ücretsiz olarak arayarak kolay ve hızlı bir şekilde HGS’ye bakiye yükleyebiliyor. Bakiye anında ve ücretsiz olarak aktarılıyor. Vodafone Türkiye olarak, abonelerimizin hayatını kolaylaştırıp mucizeler yaşamasını sağlayan inovatif hizmet ve ürünler geliştirmeyi sürdüreceğiz.”