Vodafone Red sponsorluğunda Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleştirilen “Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri”, Türkiye’de ilk defa Facebook Live üzerinden drone ile canlı yayınlandı. 16-25 Haziran tarihleri arasında düzenlenen konserleri, Facebook Live üzerinden toplam 38 bine yakın kişi canlı izledi.

Dijital bağlantılı yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone’un Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleştirdiği “Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri”, Türkiye’de ilk defa Facebook Live üzerinden drone ile canlı yayınlandı. 16-25 Haziran tarihleri arasında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde düzenlenen konserleri, Facebook Live üzerinden toplam 37 bin 814 kişi canlı izledi.

Yıldızlar altındaki konserler dizisinde Duman, Şebnem Ferah, MFÖ, Teoman ve Kenan Doğulu, müzikseverlere keyifli anlar yaşattı. Duman konserini 10 bin 883, MFÖ konserini 18 bin 257, Kenan Doğulu konserini ise 8 bin 714 kişi Facebook Live üzerinden canlı izledi.

Ayrıca Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri'nde çalınacak şarkılar için tahmin listesini #AçıkHavadayız hashtag’i ile paylaşan ve jürinin seçtiği 5 kişiye Vodafone smart style 7 akıllı telefon hediye edildi. Vodafone Harbiye Konserleri’nde MFÖ ve Kenan Doğulu’nun performanslarını Türkiye’de ilk kez 360 derece kamera ile çekimi yapıldı ve konserler öncesinde alana gelenlere sanal gerçeklik gözlükleri ile konser deneyimi yaşatıldı.