Vodafone İş Ortağım ve Otovınn iş birliğiyle gerçekleştirilen kampanya kapsamında, Vodafone Red Business abonesi işletmeler, oto dış yıkama hizmetini Türkiye'nin 81 ilindeki 250 Otovınn noktasından ayda bir kez ücretsiz olarak alabiliyor.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, dijital bağlantılı yaşamı birey ve kurumlar için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone Türkiye, Vodafone İş Ortağım çatısı altında, kurumsal müşterilerine maliyet avantajı ve verimlilik artışı sağlayan yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyor.

Araç temizliği, bakım ve koruma hizmetlerini nakit ödeme olmadan sunan yeni nesil ödeme sistemi Otovınn iş birliği ile gerçekleştirilen kampanya kapsamında Vodafone Red Business abonesi işletmeler, önemli bir aylık sabit gider olan oto dış yıkama hizmetini, Türkiye'nin 81 ilindeki 250 Otovınn noktasından ayda bir kez ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen Vodafone Red Business abonelerinin, OTOVINN yazıp 6666'ya kısa mesaj (SMS) göndermeleri ya da Vodafone Avantaj Cepte uygulaması üzerinden şifre almaları yeterli oluyor.

Otomasyon sistemlerinde kullanılan teknolojisi ve alt yapısı ile araç temizlik, hijyen, bakım ve koruma hizmetlerini, nakit ödemeden, anlaşmalı olduğu noktalarda aynı fiyat garantisi ile tablet ve POS cihazları üzerinden sunan akıllı yönetim sistemi olan Otovınn, Türkiye genelinde yüzlerce bağımsız araç yıkama ve bakım noktasını tek uygulamada bir araya getirerek, yüzde 40'a varan fiyat avantajı sağlıyor.

- Red Business tarifeleri ile 162 milyon TL'lik fayda sağlandı

Açıklamada verilen bilgilere göre, Vodafone, kurumsal müşterileri için 2 yıl önce geliştirdiği ve artan ihtiyaçlar doğrultusunda yenilediği Red Business tarifeleri kapsamında abonelerinin mobil hizmetlerini eksiksiz karşılamayı hedefliyor.

Buna göre, paket içerikleri artırılan Vodafone Red Business tarifeleriyle aboneler daha fazla dakika, SMS ve data imkanından yararlanabiliyor. Aboneler ayrıca, Her Şey Dahil Pasaport sayesinde Vodafone Red Business tarifelerini 51 ülkede özgürce kullanabiliyor.

Şirketle sürekli bağlantı sağlamak isteyen aboneler ise Vodafone'un ücretsiz Güvenli Depo servisi ile kurumsal verilerini ve kişisel dosyalarını bulutta sınırsız saklayabiliyor.

Vodafone Tek Telefon servisi ile Türkiye'de ilk kez sabit hat ile cep telefonu birleştiriliyor. Red Business kapsamında sunulan ayrıcalıklar sayesinde, abonelere GSM dışı faydalarla 3 milyon TL, Her Şey Dahil Pasaport ile 137 milyon TL, yurt dışı aramalarda 22 milyon TL olmak üzere sadece 1 yılda toplam 162 milyon TL'lik fayda sağlandı.

- "Yeni çözümler sunmayı hayata geçirmeyi sürdüreceğiz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone olarak, KOBİ'lerin işlerini akıllı cihazlardan takip ederek, mobil interneti ve teknolojik çözümleri kullanarak "yüzde yüz yarına hazır" hale gelebileceğine inandıklarını kaydetti.

Bu kapsamda, Vodafone Red Business tarifeleriyle yoğun iş hayatı olan KOBİ'lerin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayarak onlara daha verimli bir iş ortamı sağlamayı hedeflediklerini aktaran Aksoy, şu ifadeleri kullandı:

"Bu hedef doğrultusunda, Red Business'lı KOBİ'lerimizin genel giderlerine destek olmak üzere Otovınn ile yaptığımız iş birliğini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. İşlerini dijital platformda yürüten bir şirket olan ve otomasyon sistemlerini kullanan Otovınn ile yaptığımız iş birliğini, kurumları dijitalleştirme hedefimize ulaşmak açısından önemli bir adım olarak görüyoruz. Türkiye'nin her yerinden her işletme oto yıkama hizmetini ayda bir kez Red Business tarifesiyle ücretsiz alarak giderlerinden kısabilecek. İşletmelerin güvenilir teknoloji ortağı olan Vodafone İş Ortağım çatısı altında, kurumsal müşterilerimizin rekabette öne geçmesi için yeni çözümler sunmayı ve onlara avantaj sağlayan ilkleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz."