WhatsApp önceki günlerde beta kullanıcılara sunduğu 'Hakkımda' kısmını tün kullanıcılar için geri getireceğini duyurmuştu ve bugün yapılan güncellemeyle hakkında kısmı geri geldi. WhatsApp'ın 2.17.10 sürümü ile gelen yenilikler arasında birçok özellik bulunuyor. Örneğin, karanlıkta fotoğraf veya video çekmeye çalıştığınızda kameradaki ay simgesine dokunarak düşük ışıkta bile net ve aydınlık kareler yaklayabiliyorsunuz. WhatsApp'a gelen diğer yenilikler arasında şunlar bulunuyor:

Hakkımda özelliği ile, profilinizde yeniden sadece metin olarak bir güncelleme paylaşabilirsiniz. Düzenlemek için Ayarlar'a ve ardından profil isminize dokunun.
Videoları indirmeden izleyebilme imkanı getirildi.
Karanlıkta fotoğraf ve video kalitesini arttırmak için geliştirme yapıldı.
Bir fotoğrafı düzenlerken, 3D touch ile kesme özelliğini kullanarak fotoğrafı hemen kesip telefonunuzun ekranını doldurabilirsiniz.

7 gün unutun

WhatsApp’a yakın zamanda gelen güncellemelerden biri de “İki aşamalı doğrulama sistemi”. Ayarlar sekmesinden Hesap Ayarları kısmına tıklayarak ulaşılan bu özellik sayesinde kullanıcılar WhatsApp’a ekstra bir şifre eklemenizi sağlıyor. Telefon değiştirmeniz ya da WhatsApp hesabınızı farklı bir telefonu istemeniz durumunda bu şifre sizden isteniyor. Eğer şifreyi unuttuysanız eskisi gibi sadece SMS olarak hesabınızı doğrulayabiliyorsunuz ancak 7 gün boyunca hesabınızı kullanamıyorsunuz. Şifrenizi unuttuysanız 7 gün sonunda tüm mesajlarınızın silineceğini de unutmayın.