Mi Pad 4‘e alternatif bir seçenek sunmaya hazırlanan şirket, Xiaomi Mi Pad 4 Plus modeliyle kullanıcıların karşına çıkmaya hazırlanıyor.

Xiaomi Mi Pad 4 Plus geliyor, detaylar ortaya çıktı!

Snapdragon 660 işlemcisinden güç alan model, 4GB belleğe sahip olduğu görülüyor. 64 ve 128 GB‘lık depolama seçenekleriyle pazardaki yerini alacak olan Mi Pad 4 Plus, orta segment tablet kullanıcılarının dikkatini çekmeyi hedefliyor.

Bir önceki modele göre daha iddialı tabletle karşımıza çıkacak olan Xiaomi, yeni tabletinde 10 inç’lik bir ekrana yer verecek. Xiaomi Mi Pad 4 Plus, ile ilgili henüz Çin’den net bir bilgi gelmedi. Ancak ilerleyen zaman içerisinde yeni model hakkında daha net bilgiler gelmesi bekleniyor.

Xiaomi Mi Pad 4 özelliklerini hatırlayalım!

Mi Pad 4, 16:10 görüntü oranına sahip 8 inç ekran ile birlikte geliyor. Selefine göre daha küçük olan tablet bu sayede tek elle kullanım için daha iyi tutuş vadediyor. Qualcomm Snapdragon 660 mobil platformundan gücünü alan ürün, Redmi 6 Pro gibi 3 GB RAM/32 GB dahili depolama ve 4 GB RAM/64 GB dahili depolama seçenekleri sunuyor. microSD kart ile depolama kapasitesini artırma olanağının sunulmadığını belirtelim. Ürün güç ihtiyacını ise 6,000 mAh batarya ile karşılıyor.

Tablet f/2.0 diyaframlı 13 Megapiksel arka kameraya ve f/2.0 diyaframlı 5 Megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Ek olarak Mi Pad 4, yüz tanımaile cihaz kilidi açma özelliğine sahip ilk tablet modeli olmasıyla öne çıkıyor.