Xiaomi OnePlus 6T lansmanında hesap makinesi dağıtarak, Poco F1 modeli ile aradaki farkın hesap makinesiyle hesaplanmasını istemişti. Do The Math yazılı kutularda dağıtılan makinelerin yanında Xiaomi, her iki modelde de Snapdragon 845 işlemci olduğuna ancak aradaki fiyat farkının fazlalığına dikkat çekmişti.

Ekim 2018’de yaşanan bu olayın ardından 7 ay geçti. Xiaomi OnePlus için yeni bir trolle daha gündeme geldi. Bu kez konu Redmi K20 ve K20 Pro. Her iki akıllı telefonda Hindistan pazarında 15 Temmuz’da satışa çıkacak. Şirket bunun için dikkat çekici bir kampanyaya imza attı.

Geçen yıl ‘Do The Math’ sloganının yerini bu kez AnTuTu skoru aldı.

Birkaç gün önce RedmiIndia isimli Redmi’nin resmi b“Somebody jus+ announced the world’s fastest phone” diye bir tweet attı. “Bazıları dünyanın en hızlı telefonunu tanıttı” anlamına gelen bu tweette ‘just’ kelimesinde kullanılan + işaretine dikkat etmek gerekiyor.

OnePlus 7 Pro’nun AnTuTu’dan yaklaşık 373.000 puan aldığı biliniyor. Xiaomi ise Redmi K20 Pro modelinin 388.803 puan aldığı iddiasıyla OnePlus 7 Pro modelini yerinden edeceğini söylüyor. Redmi tweet’te OnePlus 7 Pro için kutlamaların kısa süreceğini de söyledi.(ShiftDelete)