Bugün paylaşılan bir rapora göre Xiaomi’nin önümüzdeki 7 ay içerisinde Xiaomi Pocophone F2 ile kullanıcıların karşısına çıkacağı iddia edildi.

Xiaomi Pocophone F2 mi geliyor?

Bahsi geçen bu konu hakkında ilk ipucu ise Flipkart tarafından verildi. Bugün Xiaomi’nin başarılı amiral gemisi modeli olan Poco F1’nin 21,999 Hindistan rupisinden başlayan etiket fiyatının, 5.800 Hindistan rupisine indirildiği açıklandı. Ayrıca bu yapılan bu indirimde Pocophone F1 kullanıcılarının bir üst modele geçtikleri takdirde 14.700 Hindistan rupisi indirim uygulanacağı belirtiliyor.

Yaşanılan bu gelişmede ile birlikte ortaya çıkan söylentiler Pocophone F2’yi işaret ediyor. Bugün paylaşılan raporda ise, Flipkart’ın yeni Poco F2 modelinin habercisi olduğu belirtildi. Xiaomi Pocophone F2 modelinin önümüzdeki 7-8 ay içerisinde akıllı telefon pazarına giriş yapabileceği de paylaşılan raporlarda ön plana çıkartılan detaylar arasında yer alıyor.

Qualcomm’un önümüzde yıl içerisinde amiral gemilerine güç verecek olan, 7 nm Snapdragon 855 çipsetinden gücü alacak olan Pocophone F2 modelinin Poco F1’in başarını yeniden pekiştirecek.

Şu anlık her şeyin bir iddia olduğunu da belirtmekte fayda var. İlerleyen günlerde Xiaomi yetkililerinin yeni Poco F2 modeli hakkında daha somut bilgileri gün yüzüne çıkartması bekleniyor.(Shiftdelete)