Bugün yapılan sızıntıyla birlikte Xiaomi Redmi Note 6 Pro özellikleri doğrulandı.

Merak edilen Xiaomi Redmi Note 6 Pro özellikleri belli oldu!
Redmi 5 serisini Aralık 2017’de piyasaya süren Xiaomi yeni serisi için hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Bugün yapılan bir sızıntı ile birlikte  Xiaomi Redmi Note 6 Pro özellikleri yeniden gün yüzüne çıkartıldı.

Yapılan sızıntı ile birlikte Xiaomi Mi Redmi Note 6 Pro modelinin kutusunun görüntüleri paylaşıldı. Paylaşılan görsellerde de gördüğümüz gibi son zamanlar yeni model hakkında sızdırılan detayların büyük ölçüde doğru olduğunu görmekteyiz.

Redmi Note 6 Pro, iki önde iki arkada olmak üzere dört adet kamera ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Ayrıca paylaşılan görselde yeni cihazın 6.26 inçboyutundaki ince çerçeveli bir ekrana sahip olduğu da görülüyor. 19:9 en boy oranı ile gelecek olan bu ekran 2280 x 1080 Piksel çözünürlüğüne de sahip olacak.

12 MP + 5 MP değerindeki çift arka kamera kurulumu ile karşımıza çıkacak olan Redmi Note 6 Pro‘nun ön tarafında ise 20+2 megapiksellik çift ön kamera kurulumu bizleri karşılayacak. Portre modunun da bulunacağı yeni cihaz orta segment kullanıcılarına oldukça kaliteli bir deneyim yaşatacak.

Sızdırılan diğer görselde ise cihazın bellek ve depolama seçenekleri gözler öne serildi. Önceki sızıntılar da belirttiğimiz gibi yeni cihaz 4 GB belleğe ve 64 GB‘lık bir hafızaya sahip olacak.

Batarya konusunda ise oldukça cömert davranan Xiaomi, yeni akıllı telefonunu 4000mAh‘lik bir batarya ile besleyecek. Henüz yeni cihazın ne zaman tanıtılacağı ve piyasaya sunulacağı hakkında şirket tarafından resmi bir açıklama yok.