Xiaomi' piyasaya sürme hazırlığında olduğu yeni Mi Notebook Air ile ilgili yaptığı paylaşımda ortaya çıkan bilgiler merak uyandırıyor. Dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi olan Çin merkezli şirket Xiaomi, dizüstü bilgisayar pazarında da dikkat çeken işlere imza atıyor.

Xiaomi’den yeni Mi Notebook Air geliyor!
Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, ürün gamına 1.07 kilogram ağırlığa sahip, oldukça hafif Mi Notebook Air’i eklemeye hazırlanıyor.

Apple Macbook Air’in 1.25 kilogram ve Huawei MateBook 12’nin 1.3 kilogram ağırlıkları düşünüldüğünde, Mi Notebook Air hafifliği çok daha fazla ilgi göreceği tahmin ediliyor. Xiaomi, yapmış olduğu paylaşımda 26 Mart tarihinde resmi olarak lanse edileceği görülüyor.

8 GB ve üzeri RAM seçenekleri ile kullanıcılara sunulacak olan ve gücünü Intel işlemcilerden alacağı tahmin edilen modelin, tasarım olarak da yine Apple’ın Macbook modellerinden esintiler görmemiz bizleri şaşırtmayacaktır.

Mi Notebook Air Türkiye'de satışa sunulacak mı?
Ürettiği modeller Türkiye’de de aktif olarak satılan firma Xiaomi'nin, yeni ürünü Mi Notebook Air'i ülkemizde satışa sunup sunmayacağını şu an için belirsizliğini koruyor.

Ayrıca ürünün teknik özellikleri hakkında Xiaomi'nin paylaştığı poster dışında herhangi bir bilgiye sahip olmasak da, sayılı günler sonra resmi olarak cihazın tüm detayları sır olmaktan çıkacak. Takibimizde olan yeni Mi Notebook Air ile ilgili yeni gelişmeler geldikçe siz değerli okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.