Xiaomi, yarın Hindistan'da ilk 2018 akıllı telefonlarını duyuracak. Yeni sızıntılar, şirketin Redmi Note 5 ve Redmi Note 5 Pro akıllı telefonlarını başlatacağını ortaya koydu. Weibo'da ortaya çıkan yeni bir fotoğraf, Apple iPhone X gibi çift arka kameralara sahip olan Redmi Note 5 Pro'yu gösteriyor.

Aşağıdaki resim, iddia edilen Redmi Note 5 Pro'yu iPhone X'in üstüne yerleştirilmiş olarak gösteriyor. Apple'ın ilk OLED telefonunun sol üst köşesinde dikey olarak istiflenmiş çift arka kameralar bulunuyor.

Sızdırılan bilgiler, Redmi Note 5 Pro'nun çift kamera ayarından birinin 1.25μm piksel boyutuna ve f/2.2 diyaframa sahip 12 megapiksel objektif içerdiğini ortaya koydu. Ayrıca, 1,12μm piksel boyutuna ve f/2.0 diyaframa sahip 5 megapiksel ikinci lens bulunuyor.

Redmi Note 5 Pro'nun çift kamera sistemi, düşük ışık koşullarında iyi fotoğraflar çekmenin yanı sıra, odaklanmış ön planlar ve bulanık arka planlar içeren görüntüler de çekmeyi mümkün kılacak. Şaşırtıcı selfie’ler yakalamak için, Selfie-light LED flaş ile etkinleştirilen bir 20 megapiksel ön kamera ile geleceği söyleniyor.

Bir başka sızdırılmış görüntü, Redmi Note 5 Pro'nun Siyah, Altın, Pembe (Gül Altın) ve Mavi renk seçeneklerinde geleceğini gösteriyor. Redmi Note 5 Pro'nun diğer söylentileri arasında 18:9 en / boy oranı, Snapdragon 636 yonga seti, 3GB / 4GB / 6GB RAM seçenekleri, 32 ve 64 GB depolama seçenekleri, 4.000mAh pil, MIUI 9 arayüzlü Android Nugat OS ile 5.99 inç FHD+ ekran bulunuyor.