35’den fazla kategoride, 20 milyondan fazla ürün çeşidini müşterilerine ulaştıran Hepsiburada, çeyiz hazırlayanların, yeni ev kuranların ya da evini yenilemek isteyenlerin içini ferahlatacak bir kampanya başlattı.

Worldcard müşterilerine ev mobilyası, yatak, elektronik gereçler, beyaz eşya, mutfak aletleri, ev tekstili, ısıtma ve soğutma ürünleri ve giyim ürünlerinde peşin fiyatına 9 taksitte ödeme fırsatı sunuluyor.

Worldcard ile yapılacak ödemeler için geçerli olan vade farksız 9 taksit kampanyası, 150 TL ve üzeri alışverişlerde, taksit kısıtlaması olmayan ürünleri kapsıyor.

Taksit kampanyasından Yapı Kredi Worldcard kullanıcılarının yanı sıra Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard sahipleri de faydalanabiliyor.

Bütçe dostu fiyatlar 

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, 9 taksit kampanyasına dahil olmayan ürünleri de cazip fiyatlar ve avantajlarla müşterilerine sunuyor.

Bilgisayarlarda ve oyun konsollarında 6 taksit fırsatı sunulurken televizyonlarda 569 TL’den başlayan fiyatlar, cep telefonlarında 1.000 TL’ye varan indirim avantajları, fotoğraf makinası, kamera ve ses sistemlerinde ise peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla sunulan ürünler müşterileri bekliyor.