Yeni model iPhone modelleri için özellikleri barındıran sızıntı, hepimizin tahmin ettiği 3 iPhone modeli üzerinde duruyor.

Yeni çıkacak iPhone modelleri için paylaşılan bilgi, bilişim sektörünün önemli devleri arasında yer alan TrendForce tarafından yayınlandı.

Yeni çıkacak iPhone modelleri 3 çeşit olacak!

Eylül ayında tanıtılacak yeni iPhone modelleri için Ekim ayına da sarkabileceği görüşünde olan şirket, geçmiş iPhone sızıntıları açısından çok da farklı bilgiler paylaşmadı.

Apple telefon tanıtımı için 6 yıldan bu yana Eylül ayını tercih ediyor. Bu sene yaşanan dalgalanma ve üretim potansiyeli nedeniyle, yeni tanıtılacak iPhone modelleri için Ekim ayının tanıtım dönemi olması olası ihtimaller arasında.

Yeni çıkan modeller arasından 2 tanesi için Apple Pencil desteği verilmesi planlanıyor.

Yeni ve ucuz iPhone Modeli 6.1 inç boyutunda olacak!

Yeni çıkacak ucuz iPhone modelinin Apple için bir potansiyele sahip olduğunu belirtelim. Ucuz iPhone modelleri arasında rekor olması beklenen bu cihaz, uygun fiyatını ekran  teknolojisine borçlu olacak.

Diğer iPhone modelleri AMOLED ekran teknolojisi ile satışa sunulurken, yeni ucuz iPhone modeli 6.1 inç boyutundaki ekranında LCD teknolojisini barındıracak.

3 GB RAM kapasitesine sahip olması planlanan model, 64 ve 256 GB depolama alanı seçeneğiyle satılacak.

TrendForce tarafından yapılan açıklamaya göre, bu telefon 700 ile 750 dolar aralığında bir fiyata satılacak.