Bugün yaşanılan gelişmeye göre, 2019 yılında piyasaya sunulacak olan amiral gemileri bu yıl olduğu gibi, yeniden kamera kurulumlarıyla dikkat çekecek. Görünen o ki 2019 Huawei modelleri kameralarıyla yeniden çok konuşulacak.

2019 Huawei modelleri 4 kameralı olacak!
İlk olarak dünyanın üç arka kameralı telefonu olan P20 modelini piyasaya sunan teknoloji devi, söz konusu üçlü kamera kurulumu revize ederek, Mate 20serisinde oldukça başarılı işlere imza attı.

Şimdi ise Huawei‘nin önde gelen isimlerinden olan Walter Ji tarafından verilen ipuçlarına göre, Huawei 2019 yılında tabiri caizse bir kamera devrimine imza atacak.

MWC 2019′da tanıtılacak olan Galaxy S10 modellerini de kamerasıyla ön plana çıkacağını belirtelim. Samsung ile şimdiden sıkı bir rekabetin içerisinde girecek olan teknoloji devi, 4 arka kamera kurulumunun haricinde, 10 kat optik yakınlaştırma özelliğini de biz akıllı telefon kullanıcılarına sunacak.

Şimdilik söz konusu durum hakkında başka bir açıklamada bulunmayan sorumlu, hayranlarını şimdiden bir hayli heyecanlandırmış durumda. Bildiğiniz üzere Huawei‘nin geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıtmış olduğu Mate 20 serisi, 3x ve 5x yakınlaştırma ile beraber, 0.6x’lik geniş açılı fotoğraflar çekebilmemize olanak sağlıyor.

Bu durumu önümüzde yıl P30 Pro ve Mate 30 serisi ile bambaşka bir boyuta taşımayı hedefleyen Huawei, 2019‘a damgasını vurmayı hedefliyor. Pazar payını son yıllarda bir hayli geliştiren Huawei, bir yandan da katlanabilir telefonu üzerinde çalışıyor. Bildiğiniz üzere şirketin en büyük rakiplerinden biri olan Samsung, katlanabilir telefon konusunda ilk resmi ve somut adımları atmıştı.

Yine aynı şekilde katlanabilir telefon hamlesi Huawei’den de bekleniyor. Belki bu bahsedilen kamera kurulumu, Huawei katlanabilir telefonu ile karşımıza çıkabilir.

Tüm bu anlattıklarımızı toparlayacak olursak, teknoloji devi 2019 yılında karşımıza çıkacağı telefonlarda 5G desteğine, yepyeni bir çerçevesiz ekrana ve kamera kurulumuna yer verecek. Bakalım, 2019 yılında akıllı telefon pazarı için nasıl bir yıl olacak? Oldukça merak konusu(Shiftdelete)