Türkiye'nin ilk elektronik şans oyunları platformu, Spor Toto Teşkilatı ve Milli Piyango'nun yasal bayisi Bilyoner.com ‘Yılın en dikkat çeken mobil uygulamaları’ araştırmasında zirveye oturdu.

Mobil Pazarlama Birliği (MMA) Türkiye ve Digital Age, geride bıraktığımız 2016 yılının dikkat çeken mobil uygulamalarını seçti. Dijital alandaki tüm yenilik, girişim ve uygulamalar konusunda kendi alanının referans dergisi olan Digital Age ile birlikte yine dünyada iş dünyasının en saygın birliklerinden biri olarak kabul edilen Mobil Pazarlama Birliği’nin (MMA) “Yılın en dikkat çeken mobil uygulamaları”araştırmasına göre, Bilyoner.com zirveye oturdu.  

Ocak 2014'ten bu yana yapılan ve geleneksel hale gelen araştırma, “markaların mobile olan inancı, bu alana yaptıkları yatırımın ölçeği ve en önemlisi bu yatırımların kullanıcı nezdinde gerçek anlamda karşılığını alıp almadığı” gibi konulara cevap vermeye çalışıyor. 1.385 kişinin katılımıyla online olarak 36 kategoride gerçekleştirilen araştırma sonucunda, Bilyoner.com oyların yüzde 24,2’sini alarak bu yıl kendi kategorisinde zirveye oturdu.