Tayvan’ın önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Asus, 26 Şubat’ta Barselona’da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi’nde de boy gösterecek. Asus’un MWC’de tanıtacağı düşünülen Zenfone 3 Go özellikleri geçtiğimiz gün açığa çıktı.

Tasarım anlamında selefine oranla daha ince hatlara sahip olan Zenfone 3 Go özellikleri ile orta segmente hitap eden bir model. Gücünü Snapdragon 420 yonga setinden alacak olan Zenfone 3 Go’da 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı bulunacak.

13 MP’lik ana kameraya 5 MP’lik ön kameranın eşlik ettiği telefon 720p’lik 5 inçlik bir ekrana sahip. Zenfone 3 Go’nun en dikkat çekici yanlarından birisi de fiyatı. Asus’un orta segmente hitap eden bu modelini 150 Euro civarında bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor.

Zenfone 4’ün Mayıs ayı gibi tanıtılacağı tahmin edildiğinden, Tayvanlı üreticinin Zenfone 3 Go’yu Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Asus’un orta segmente hitap eden yeni modelinin tasarım anlamında Oppo, Vivo, Meizu tarzına yakınlaştığını söylemek mümkün.

Zira bir önceki nesilde karşımıza çıkan Zenfone 2 Go, tıpatıp Zenfone 2 çizgisinde bir tasarıma sahipti. Bu da telefonun pek de beğenilmemesine neden olmuştu. Bakalım Asus’un orta segmentteki yeni modeli kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak. Bekleyip göreceğiz.