Eğitim alanında devrim yapan öğrenci, veli ve öğretmenlerin tüm bilgilere tek bir platform üzerinden ulaşmalarına imkan tanıyan e-okul projesi hayata geçti.
 
Öğrencilerin okuldaki durumlarının aktarıldığı e-okul projesi, okul konusunda bilgi alınabilecek tek kaynak haline gelmesi sağlandı.
 
Öğrenciler hakkında bilgilerin tek platformdan öğrenildiği e-okul öğrenci ve veli girişi nasıl yapılır? e-okul öğrenci girişi işlemleri nelerdir? Cepten e-okul öğrenci girişi yapılabilir mi? Detayları aşağıdaki yazımızda.
 
Gerek öğrencilerin gerekse de velilerin e-okul öğrenci girişi bölümünden giriş yaparak öğrenci profilleri üzerinden e-okul bilgilerine erişim sağlamsı gerekmektedir. İlgili e-okul öğrenci girişi sonrasında tüm bilgiler sistem tarafından size sunulacaktır. Bu bakımdan yapmanız gereken tek şey, açılan menü üzerinden seçim yapmaktır.
 
E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS
 
Giriş işlemlerinde öğrencinin T.C. kimlik numarası ile okuldaki numarasını bilmeniz ve bu bilgileri kullanmanız gerekmektedir. Okul numarası, şifre yerine geçmekte ve tüm öğrencilerde aynı şekilde düzenlenmektedir. Bu nedenle giriş için herhangi bir üyelik açmanıza gerek kalmadığı gibi kolay bir şekilde giriş yapabilmeniz mümkün kılınmıştır. Öğrencinin T.C. kimlik numarasını ve okul numarasını bilen tüm kişiler, öğrenci profili üzerinden giriş yapabileceği için giriş yaptıktan sonra profil bölümünden bilgilerinizi güncellemeniz ve güvenlik ayarların yapmanız gerekir.
 
Mobil e-okul Öğrenci Girişi
İnternet dışında e-okul öğrenci girişi yapabilmeniz için seçenekler de bulunmaktadır. e-okul öğrenci girişi yapmak için akıllı telefonlarınızdan yardım alabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulan ve online olarak kullanıma sunulan e-okul için mobil uygulamalar da yapıldığı için mobil uygulamaları telefonunuza indirmeniz ile birlikte mobil olarak e-okul öğrenci girişi yapabilirsiniz. Böylece herhangi bir bilgisayar ihtiyacı olmadan ve yer, zaman önemi olmaksızın istediğiniz zaman e-okul öğrenci girişi yapabilir ve okuldaki durumunuz hakkında bilgi alabilirsiniz.
 
Özellikle yeni açıklanan yazılı sonuçları için hemen not öğrenmek istiyorsanız, mobil e-okul öğrenci girişi yapmanız sizin için hem zamandan hem de işlemden kazandıracaktır. Mobil uygulamalar tüm işletim sistemleri ile uyumlu olduğu için işletim sistemine göre aşağıda uygun olan mobil uygulamaları indirmeniz gerekmektedir.

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Android Uygulaması İçin Tıklayınız.
e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi IOS Uygulaması İçin Tıklayınız.
MEB Personel IOS Uygulaması İçin Tıklayınız.
e-Okul Mobil (İl/İlçe/Kurum/Öğretmen) IOS Uygulaması İçin Tıklayınız.
e-Okul Mobil (İl/İlçe/Kurum/Öğretmen) Android Uygulaması İçin Tıklayınız.