Jennifer Lawrence'ın çıplak fotoğraflarının sızmasıyla birlikte Oscar'lı oyuncunun en çok konuşulanlar başlığından inmediği Twitter, fotoğrafların yayılmasınının önüne geçebilmek için paylaşan kullanıcıların hesaplarını askıya alıyor. Facebook ise adı geçen oyuncuların hiçbirinin fotoğraflarının paylaşılmasına izin veriyor. Facebook bunu yaparken hem oyuncuların isimleriyle engelliyor hem de karelerin benzerlerini tanıttığı sistem sayesinde, o isim yazılmasa bile paylaşıma izin vermiyor.
 
En çok takip edilen dedikodu blogger’larından Perez Hilton da paylaştığı Lawrence fotoğraflarından daha sonra pişmanlık duyarak Twitter sayfasından kaldırdı.
 
Lawrence ve Upton adına yapılan açıklamalarda, sızıntıya karşı yıldızların mücadele edecekleri belirtildi. Zira, her iki yıldız da görüntülerin doğru olduğunu kabul ediyor.
 
İngiliz Daily Mail gazetesinin konuştuğu bir temsilci ise Lawrence’ın yayınlanan 60’ın üzerindeki fotoğraflarını doğruladı ve yazılı olarak gönderdiği notta “Bu özel hayatın alçakça bir ihlalidir. Yetkililerle iletişime geçtik ve şüpheli herkes sorgulanacak” ifadesini iletti.
 
Aynı şekilde Upton’n avukatı Lawrence Shire da geçtiği yazılı açıklamada, “Bu görüntüleri yasa dışı yollarla çalan ve çoğaltan herkesin kapsamlı olarak sorgulanmasını sağlayacağız” diyerek fotoğrafların doğruluğunu onaylamış oldu.
 
Yine oyuncu Mary Elizabeth Winstead de Twitter sayfasından birinci ağızdan sızıntı kurbanlarından biri olduğunu doğruladı ve “Yıllar önce kocamla birlikte evimizde çektiğim fotoğraflara bakanlar umarım bu davranışınız ile ilgili kendinizi çok iyi hissediyorsunuzdur” yazdı.