Facebook'un patronu Mark Zuckerberg, pazar günü yaptığı yazılı açıklamada günden güne büyüyen Facebook'un geleceğiyle ilgili öngörülerini dünyayla paylaştı.

İnsanların daha zengin paylaşımlar yapmaya başladığına dikkat çeken ve mesajlaşırken önceleri metin kullanmak zorunda kalırken bugün için fotoğraf ve videolardan daha fazla faydalanıldığını belirten Zuckerberg; "Yakında tüm duygularımızı ve duyusal deneyimlerimizi istediğimiz zaman insanlarla paylaşabilir hale geleceğiz." dedi.
 
Bu icatlar hayat kurtarır

DEVASA BİLGİSAYARLARDAN CEBE SIĞAN MİNİKLERE...
Eskiden devasa bilgisayarlara insanlığın mecbur olduğunu; ancak bilgisayarların artık cebe sığdığını söyleyen Zuckerberg, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ancak buna rağmen biz bu cihazları sürekli değil günün bazı bölümlerinde kullanıyoruz. Gelecekte giyilebilir teknolojilerin gelişmesiyle bu cihazları sürekli kullanır hale gelebileceğiz. Bu da bizim iletişimizi geliştirecek."

DÜŞÜNCE VE HİSLERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ
Zuckerberg, gelecekte düşüncelerin hızlıca arkadaş listesiyle paylaşılacağını, akla gelen herhangi bir düşüncenin hızlıca paylaşılacağını kaydetti ve ekledi: "İşte bu adımdan itibaren en yüksek iletişim seviyesini yakalamış olacağız."