Natali Yeşilbahar... Moda ve hazırgiyimde uzmanlaşan ve bu alanda ilerlemeyi seçen bir kadın girişimci. O, teknolojiyle modayı bir araya getiriyor. Aynı zamanda bir Blogger olan Yeşilbahar, modanın Google’ı olarak adlandırdığı sitesi Vitringez.com’da çok farklı işlere imza atıyor. Yeşilbahar, Endeavor Türkiye Ofisi tarafından da Endeavor girişimcileri arasında gösterildi.
Marmara Üniversitesi’nden mezun olan Yeşilbahar, iş hayatına mobil teknoloji alanında başladı. Mobile Monday’in Türkiye organizatörlüğünü yaptı. Bir yandan kişisel blogger’lığa devam etti. Altın Örümcek Halk Ödülü ve Jüri özel Ödülü de kazandı. Londra Olimpiyatları’nda da Global Blogger olarak Türkiye’yi temsil etti.
Yeşilbahar, Vitringez.com’u kurma sürecini, “Kariyerimin her alanında online ticaretin içinde oldum. Vitringez.com ise eksikliğini uzun yıllardır hissettiğim ve her şeyden önce kendi ihtiyaçlarımdan ve yakın çevremin taleplerinden yola çıkarak gerçekleştirdiğim hayalim. Online alışveriş yapan insanların da benim gibi ihtiyaçları var mı diye düşündüm. Buradan hareketle ortağım Önder Göğebakan ile araştırma yaptık. Vitringez.com doğdu” şeklinde anlatıyor.
Yeşilbahar, sitenin özellikleriyle ilgili de şunları söylüyor: “Vitringez.com ile kullanıcının ihtiyacı olan ürüne ve istediği markalara, istediği zaman, geniş filtreleme seçenekleriyle ve tek tıkla ulaşmasını sağlıyoruz.
vitringez.com olarak ziyaretçilerine kadın, erkek, çocuk ve ev kategorilerinde 6.500’den fazla marka ve 74 E-ticaret sitesi altında çantadan saate, giyimden aksesuara, ayakkabıdan kozmetiğe 750 binin üzerinde ürün sunuyoruz. Hedefimiz daha çok kişiye hitap etmek. Kısa bir sürede çok iyi bir yol kat ettik.  Gelecek yıl için ise hedefimiz 2 milyon ürün ve 18 bin markayla Türkiye’nin en büyük arama motoru olmak şeklinde.” (Hanife Baş - Milliyet)