Galatasaray'ın şampiyonlar ligi'nde Borussia Dortmund'a 4-1 yenildiği maçtan sonra yaşanan bir olay herkesi şoke etmişti.

Ethem Saraç adlı Galatasaray taraftarı, sarı kırmızılı takımın savunma oyuncusu Semih Kaya için Twitter'dan "Keşke o gözüne mangaldan alev kaçtığı gün kör olsaydın da Galatasarayım kurtulsaydı senden. Aldığın para haram zıkkım olsun" mesajını atmıştı. Semih de bu inanılmaz mesaja, "Eyvallah kardeşim" cevabını yazmıştı.

İşte o tweet


Semih Kaya bu tatsız olayın ardından radikal bir karar aldı. Milli futbolcu dün GSTV'ye yaptığı açıklamada, bundan böyle Twitter dahil tüm sosyal medya hesaplarını kapattığını duyurdu. Genç futbolcu şunları söyledi:

"Bu tür şeyleri kafamıza takmamalıyız, her ne kadar hakkımızda bir kişi kötü şeyler söylese de. O paylaşım yanlıştır. Sonuçta onun da bir ailesi var. Onun ailesi hakkında böyle bir şey söylese, o kişinin de aynı tepkiyi vereceğini düşünüyorum. Bundan sonra hiçbir şekilde sosyal medya kullanmayacağım. Böyle paylaşım yapan kişinin Galatasaray ruhunu taşıdığını düşünmüyorum ve kesinlikle benden iyi Galatasaraylı değildir."