Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın resmi arama motoru Yandex, bu 3 büyük spor kulübüyle daha önce eşi benzeri görülmemiş bir iş ortaklığına başlıyor. Üç büyüklere özel olarak tasarlanan Yandex arama sayfaları (yandex.com.tr/bjk, yandex.com.tr/fb, yandex.com.tr/gs) ya da Yandex.Browser sürümleri üzerinden arama yapan taraftarlar takımlarına da maddi destek sağlamış olacaklar.
Kullanıcıların aradığı bilgiye en kısa yoldan erişmesini sağlayan Yandex, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarının en sık araştırdığı bilgileri de takımlara özel arama sayfalarında ve Yandex.Browser sürümlerinde hızlıca sunuyor. Taraftarlar bu sayfalarda son oynanan ve gelecek maçların detaylarını anında görebiliyor. Yandex.Türkiye’nin 3 büyük kulüp ile imza attığı iş birliği sayesinde de taraftarlar, aradıklarına hızlıca erişmelerinin yanı sıra takımlarının da kazanmasını sağlıyor.
 
Futbol Aşkı İle Yanıp Tutuşanlar İçin
 
Yandex ile takımına destek vermek isteyen taraftarların yapması gereken tek şey futbolaski.yandex.com.tr adresine girerek, takımlarının renklerine sahip Yandex’i kullanmaya başlamak. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları kendi takımlarına ait Yandex arama sayfasında ne kadar çok arama yaparsa takımlarına da o kadar maddi gelir kazandırmış oluyor. Taraftarlar bu büyük yarışta takımlarının ne durumda olduğunu da yine futbolaski.yandex.com.tr adresindeki grafikten görebiliyor.
Yandex.Türkiye, 3 büyük takıma verdiği destekle birlikte sezon boyunca devam edeceği özel proje ve yarışmalarla Yandex kullanıcısı taraftarlara Avrupa maç seyahatlerinden, imzalı formalara, futbolcularla tanışma fırsatından, maç biletlerine kadar farklı hediyeler ve sürprizler de sunacak.
Yandex.Türkiye'nin üç büyüklere sunduğu dev destek projesi için hazırladığı özel videoyu da buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.